mandag 6. juni 2011

Nykål med bacon

Enkel måte å tilberede nykål på. Godt til for eksempel fisk.


1/2 - 1 pk bacon - i biter

smør

1 nykål - i strimler
_______________________________________________________________________________

Sprøstek bacon i en stekepanne.

Tilsett ekstra smør. Når smøret har smeltet, tilsett strimlet nykål, og stek i et minutt eller to, til kålen begynner å bli myk. Pepre godt!


Her servert til timian- og sitronkylling og jordskokkmos.

11 kommentarer:

  1. Det ser jo bare sååå godt ut. Jeg må se om jeg får tak i nykål her nede.

    SvarSlett
  2. Ja, det mp vel kunne gå an å få tak i? Kål er liksom en sånn ting jeg tenker man har i hele verden :)

    SvarSlett
  3. Nykål er supergodt! Sikkert enda bedre med bacon! Venter i spenning med oppskriften på timian og sitronkylling! :))

    SvarSlett
  4. Kål og bacon er definitivt bra kombo! Timian og sitronkyllingen kommer nok i neste uke tenker jeg :)

    SvarSlett
  5. For en herlig kombinasjon! :) Jeg har ikke helt kommet inn i dette med blogg enda. Glemmer stadig å ta bilder, så det går ofte litt tid mellom hver post. Det går seg vel til etterhvert.

    SvarSlett
  6. Hadde håpet at oppskriften på timian og sitronkylling skulle komme i dag...:(
    Har kjøpt nykål og bacon og hadde tenkt kyllingen til.
    Men den som venter på noe godt...

    SvarSlett
  7. @ Gretel: Hehe, sånn kan det gå... Du får legge kameraet ditt godt synlig på kjøkkenbenken da vet du ;)

    @ Anonym: Hadde jeg sett denne før, så kunne du jo bare fått oppskriften på e-post om du hadde sendt meg e-postadressen din til meg (lchfbloggen@gmail.com). Men nå har du kanskje allerede spist middag?

    SvarSlett
  8. Tenk at jeg nå kan spise nykål med masse smør med verdens beste samvittighet!

    SvarSlett
  9. Hehe, ja er det ikke fint? Hurra for LCHF altså!

    SvarSlett
  10. nydelig godt var det..:)

    SvarSlett