1/2 squash pr. person
olivenolje
salt
pepper
smør
ristede pinjekjerner
evt. litt hakkede pistasjnøtter
parmesan
___________________________________________________________________________
Del squashen i to på langs. Pensle med olje, og krydre deretter med salt og pepper. Pakk inn i folie og bak i ovnen på 200 grader til de er møre. For meg tok dette tok ca. en halvtime.
Ta squashen ut av ovnen og skrap ut innmaten med en skje. Hell vekk overflødig væske, og hakk squashinnmaten i terninger. Bland inn litt smør i små biter og litt ristede pinjekjerner.
Legg blandingen tilbake i squashskallet. Dryss parmesan og resten av pinjekjernene over. Gratiner i ovnen til osten begynner å bli gylden. Pynt evt. med litt hakkede pistasjnøtter til slutt.
Her har jeg servert den gratinerte squashen som tilbehør til lammebøffer.
Snadder! Godt tips. Squash er så godt og anvendelig..passer til alt :-)
SvarSlettJa, ikkesant! Squash er genialt. Det er nesten den nye poteten i mitt kjøkken.
SvarSlettSer fantastisk godt ut:)
SvarSlettTakk Line :)
SvarSlettSer igjen dritdigg ut! Må prøve en dag, nå som jeg liker squash bedre og bedre.
SvarSlettTakk Anneli :)
SvarSlett