Nydelig og enkel kyllingrett med masse smak. Jeg anbefaler at du bruker en ost med mye smak, for eksempel cheddar, gruyere eller vellagret jarlsberg.
Til fire personer
4 stk kyllingbryst
4 skiver smakssterk ost
4 skiver parmaskinke, serranoskinke eller norske spekeskinker
salt og pepper
evt. litt krydderurter
olje til steking
________________________________________________________________________________
Legg kyllingbrystet mellom to flak mat- eller bakepapir. Bank kyllingen flat.
Legg på skinke og ost på den ene halvdelen. Krydre med salt, pepper og evt. litt krydderurter.
Brett over kyllingen. Ha på papir igjen. Bank den igjen så den ikke "glipper". Krydre med mer salt og pepper.
Stek på grillen eller i stekepanne. Ca 3-4 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt.
Server med salat eller stekte grønnsaker. På bildene har jeg servert kyllingen med tomat og squash julienne, stekt kjapt i stekepanne med litt pesto.
Jeg må bare si at jeg er dypt imponert - over alle oppskriftene! Koser meg med å følge bloggen din!
SvarSlettDu e jammen driftig på kjøkkene... :) Masse gode ideer. :)
SvarSlettTakk Cecilie. Så koselig å høre.
SvarSlettSkinnyS: Hehe. Ja, du vet, spise må man hver eneste dag. Så da kan man jo knipse i samme slengen.
SvarSlettNytt mål: Prøve ut alle Frida sine oppskrifter.
SvarSlettFor en fantastisk blogg!
Dette var knallgodt! :)
SvarSlettGodt å høre Viggo :)
SvarSlettSå fantastisk ut, mulig det bli morradagens middag :-) Mannen har ønska sæ hamburger idag...
SvarSlettHamburger er jo også digg! God lørdagskveld til deg og mannen :)
SvarSlettDETTE så godt ut!!:P
SvarSlettOg så enkelt at selv jeg kan klare det...;)
TAKK for bra tips og oppskrift!
Janni
Takk Janni! Nei, dette er ikke vanskelig altså. Også får man atpåtil ut litt aggresjon med hammeren ;)
Slett