torsdag 11. mars 2010

Eggesalat

God på lavkarbobrød, eller bare i noen hjertesalatblader. Lag en stor porsjon og ha i kjøleskapet, så har du til noen kjappe frokoster.


















 1 - 1,5 dl majones

2 ts sennep

1 vårløk - finhakket

1-2 ss hakket fersk dill

1-2 ss hakket fersk bladpersille

litt hvitpepper

litt sitronsaft

noen dråper tabasco

hardkokte egg

___________________________________________________________________

Bland sammen majones, sennep, vårløk, urter og hvitpepper. Smak til majonesrøren med sitronsaft og tabasco.

Kutt de hardkokte eggene i små terninger. Bruk en eggedeler og del eggene først på langs og deretter på tvers.

Bland eggene i majonesen. Justér eventuelt med mer majones. La blandingen stå litt før du spiser slik at smakene får satt seg. 

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar