Dette er en av mine absolutte favoritter. Blåskimmelost og aubergine passer veldig godt sammen.
1 stor aubergine
Olivenolje
Smakssterk blåskimmelost (jeg liker å bruke den svarte castelloen)
Jarlsbergost eller Sveitserost
1/2 pakke kyllingkjøttdeig
______________________________________________________________________
Del auberginen i to på langs. Plasser halvdelene i en ildfast form med snittflatene opp. Dynk snittflatene med olivenolje.
Stek auberginene ved 200'C til auberginene er myke. La dem avkjøle seg så mye at du klarer å håndtere dem.
Ta ut innmaten med en skje.
Stek kjøttdeigen, og bland den med aubergininnmaten, blåskimmelosten og litt av gulosten.
Legg blandingen tilbake i auberginskallene og strø resten av osten over.
Gratiner i ovnen til osten på toppen er gylden.
Illustrasjonsfoto av snapperwolf. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.
Heisann og takk for flott og inspirerende blogg!
SvarSlettJeg lurer på hvor lenge du har disse auberginene i ovnen før de blir myke?
Mvh Carina