torsdag 29. september 2011
Råstekte neper
Enkelt og greit tilbehør.
1 bunt neper
olivenolje
havsalt
pepper
evt. krydderurter
_______________________________________________________________________________
Vask nepene og skjær dem i båter. Ha dem i en ildfast form, og risle olje over. Bland nepene godt med oljen, og salte og pepre.
Sett i ovnen på 220 grader, og stek i 30 - 40 minutter, til de er møre og gyldne.
Her er nepene servert til foliebakt ørret og sursøt agurk- og rømmesalat.
1 bunt neper
olivenolje
havsalt
pepper
evt. krydderurter
_______________________________________________________________________________
Vask nepene og skjær dem i båter. Ha dem i en ildfast form, og risle olje over. Bland nepene godt med oljen, og salte og pepre.
Sett i ovnen på 220 grader, og stek i 30 - 40 minutter, til de er møre og gyldne.
Her er nepene servert til foliebakt ørret og sursøt agurk- og rømmesalat.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Min umiddelbare kommentar: oh-la-la-la!
SvarSlettHmm... spennende.
SvarSlettJeg elsker neper, men spiser de rå og har aldri prøvd dem varme :) Takk for tips
Tror faktisk jeg aldri har smakt neper..? Så veldig godt ut. Hvor får du inspirasjonen din fra, hehe?:)
SvarSlett@ hannem: Hehe ;)
SvarSlett@ Nina: Mmm, rå neper er deilig da!
@ SYnnøve: Neper er godt altså. Både kalde og varme. Inspirasjonen henter jeg fra råvarene, kokebøker, andre matblogger og matsider, og mange andre steder. Jeg synes bare det er veldig gøy å lage mat :)