torsdag 29. september 2011

Råstekte neper

Enkelt og greit tilbehør.


1 bunt neper

olivenolje

havsalt

pepper

evt. krydderurter
_______________________________________________________________________________

Vask nepene og skjær dem i båter. Ha dem i en ildfast form, og risle olje over. Bland nepene godt med oljen, og salte og pepre.

Sett i ovnen på 220 grader, og stek i 30 - 40 minutter, til de er møre og gyldne.


Her er nepene servert til foliebakt ørret og sursøt agurk- og rømmesalat.

4 kommentarer:

  1. Min umiddelbare kommentar: oh-la-la-la!

    SvarSlett
  2. Hmm... spennende.

    Jeg elsker neper, men spiser de rå og har aldri prøvd dem varme :) Takk for tips

    SvarSlett
  3. Tror faktisk jeg aldri har smakt neper..? Så veldig godt ut. Hvor får du inspirasjonen din fra, hehe?:)

    SvarSlett
  4. @ hannem: Hehe ;)

    @ Nina: Mmm, rå neper er deilig da!

    @ SYnnøve: Neper er godt altså. Både kalde og varme. Inspirasjonen henter jeg fra råvarene, kokebøker, andre matblogger og matsider, og mange andre steder. Jeg synes bare det er veldig gøy å lage mat :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails