tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post923184859614014556..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Koriandermarinerte scampiFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-24045549998509311512011-10-25T11:49:50.075+02:002011-10-25T11:49:50.075+02:00De har det i velassorterte matbutikker. Ofte i små...De har det i velassorterte matbutikker. Ofte i små flasker, som denne: http://www.haugen-gruppen.no/produkter/7413/19723/19572/19535/sesamolje.aspx<br /><br />Ellers er sesamoljen ofte mye billigere i innvandrerbutikker, hvis du har en sånn i nærheten :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-77082676356822433622011-10-25T10:02:25.403+02:002011-10-25T10:02:25.403+02:00De så skikkelig digg ut, hvor finner jeg sesamolje...De så skikkelig digg ut, hvor finner jeg sesamolje?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-36867242892905493372011-05-04T19:33:09.866+02:002011-05-04T19:33:09.866+02:00Ja, dette er snadder altså. Storfavoritt hjemme ho...Ja, dette er snadder altså. Storfavoritt hjemme hos meg. <br /><br />Godt å høre at bountyene ble bra :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-7348925670609537732011-05-04T19:27:00.493+02:002011-05-04T19:27:00.493+02:00Åh, jeg får vann i munnen. HELT etter min smak. De...Åh, jeg får vann i munnen. HELT etter min smak. Denne er notert! Lagde bountysjokoladen etter oppskriften din her om dagen som tidligere nevnt, og de ble som forventet knallgode :-)Spiseskje - Glutenfri livsstilhttps://www.blogger.com/profile/06638113337828633619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-26294578650317125972011-05-01T20:23:12.703+02:002011-05-01T20:23:12.703+02:00@ Magnus: En enkel marinade er ofte alt som skal t...@ Magnus: En enkel marinade er ofte alt som skal til på scampi. Jeg velger også ofte en <a href="http://lchf-bloggen.blogspot.com/2010/07/gambas-al-pil-pil.html" rel="nofollow">variant</a><br /> av det du beskriver. Det er jo kjempegodt! Men som du sier, variasjon er fint :)<br /><br />@ Makro: Hehe. Og jeg har lyst på meeer scampi :DFridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-39050226558594856752011-05-01T20:04:49.491+02:002011-05-01T20:04:49.491+02:00Ååååå nå fikk eg lyst på scampi :)Ååååå nå fikk eg lyst på scampi :)Makronellahttp://www.lavkarbogjortenkelt.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-71982505814652749912011-05-01T19:45:35.302+02:002011-05-01T19:45:35.302+02:00Ser fantastisk ut, og det høres fantastisk ut med ...Ser fantastisk ut, og det høres fantastisk ut med de ingrediensene du bruker. Er selv litt kjedelig når det gjelder scampi, og det blir da gjerne bare en enkel marinade av hvitløk, løk, chilli, sitron, litt olje og salt og pepper. Godt å få tips om variasjoner som frister.Magnushttp://fiskeslag.comnoreply@blogger.com