tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post8839287018694577733..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: KnekkebrødFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger68125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-52507310940303913002018-04-24T19:07:59.784+02:002018-04-24T19:07:59.784+02:00Disse var utrolig digge! De første knekkebrødene j...Disse var utrolig digge! De første knekkebrødene jeg har laget i mitt liv, men de ble såå vellykka! Jeg var usikker på om de ville bli for salte hvis jeg hadde i saltet som i oppskriften og så urtesalt på toppen. Jeg delte deigen i to og tok urtesalt på toppen av ene halvdelen og ingenting på den andre. Den med urtesalt på ble best, men begge var gode. Ingen fare for at de ble for salte i alle Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-5035878355994076772015-02-03T12:59:11.831+01:002015-02-03T12:59:11.831+01:00Sitter bakepapiret fast? Snu det med baksten på og...Sitter bakepapiret fast? Snu det med baksten på og stryk forsiktig på baksiden med en fuktet klut. Da løsner papiret fra baksten. Er veldig ok for rullekake/sukkerbrød også. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-70206898864984197742013-08-28T12:05:59.562+02:002013-08-28T12:05:59.562+02:00Du trenger hverken Sukrin eller fiberhusk:)blir br...Du trenger hverken Sukrin eller fiberhusk:)blir bra alikevelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-41000973973314793622013-02-20T22:48:39.176+01:002013-02-20T22:48:39.176+01:00Ja, kanskje det er lurt? Man får bare tilpasse det...Ja, kanskje det er lurt? Man får bare tilpasse det slik at man blir fornøyd :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-18640760595658738802013-02-18T09:47:43.682+01:002013-02-18T09:47:43.682+01:00Hei,
Fikk laget med fiberhusk og lavere temperatur...Hei,<br />Fikk laget med fiberhusk og lavere temperatur da unngikk jeg at de ble brent. Jeg synes knekkebørdene er utrolig skrøpelige, de tåler ikke å smøres på. Jeg vurderer å gjøre de tykkere, selv om jeg får færre antall knekkebrød enn det du gjør ved samme oppskrift.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-53821392863216569142013-01-24T06:48:16.949+01:002013-01-24T06:48:16.949+01:00^nei! Så synd! Aner ikke om det kan ha noe med man...^nei! Så synd! Aner ikke om det kan ha noe med manglende fiberhusk å gjøre.... Men uansett så er det jo sånn at ovner oppfører seg ganske ulikt, så det kan godt hende at du må bruke lavere temperatur på din.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-41489110558222265552013-01-23T09:02:26.361+01:002013-01-23T09:02:26.361+01:00Hei,
Jeg byttet ikke ut solsikkekjernene likevel. ...Hei,<br />Jeg byttet ikke ut solsikkekjernene likevel. Jeg fant ikke fiberhusk i hverken ICA/MEGA eller MENY så måtte ta noe som het fibrex. Bortsett fra det så fulgte jeg oppskriften din til prikke. Men knekkebrødene ble svidd, jeg tok de t.o.m. ut ti minutt før. Brukte 160 grader varmluft byttet plass og snudde på brettene. Kan det være pga fiberhusk? Jeg skal prøve på nytt, men får vel satse Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-9215810831029998202013-01-23T07:28:41.700+01:002013-01-23T07:28:41.700+01:00Høres ut som en bra plan. Lykke til med bakinga :)...Høres ut som en bra plan. Lykke til med bakinga :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-67362859407769199822013-01-22T10:16:17.743+01:002013-01-22T10:16:17.743+01:00Takk for svar, jeg har lagt linfrøene i vann i nat...Takk for svar, jeg har lagt linfrøene i vann i natt og klar for i kveld. Tok en rask sjekk og kom frem til ca 50 kcal pr knekkebrød.<br />Kanskje jeg tar 1/2 med gresskarfrø og en 1/2 med solsikkekjerner. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88912879886427746542013-01-22T07:03:30.912+01:002013-01-22T07:03:30.912+01:00Nei, jeg har ikke regnet på antall kcal.
Det stem...Nei, jeg har ikke regnet på antall kcal.<br /><br />Det stemmer at du skal være forsiktig med å spise for mye solsikkekjerner. Du kan godt bytte ut deler av solsikkekjernene med gresskarfrø. Jeg har aldri prøvd å bytte ut alle solsikkekjernene, Jeg kan tenke meg at det kan bli vanskeligere å få knekkebrødene å henge sammen. Men det kan sikkert løses ved å male en del av gresskarfrøene, og kanskjeFridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-28921612740383036142013-01-21T10:40:48.225+01:002013-01-21T10:40:48.225+01:00Hei, ser kjempegode ut, gelder meg til å prøve. Ha...Hei, ser kjempegode ut, gelder meg til å prøve. Har du regnet ut antall kcal på disse? Ser også at man advarer mot å spise for mye solsikkekjerner, kan disse byttes ut med gresskafrø tro?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-86796274622150782542012-08-31T21:23:08.919+02:002012-08-31T21:23:08.919+02:00Disse er bare SÅ gode! Tusind tak for din blog, je...Disse er bare SÅ gode! Tusind tak for din blog, jeg læser og læser og bliver meget inspireret, der er rigtigt mange opskrifter jeg skal prøve af. Marianne Fiskernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-77490093745213475782012-02-05T21:21:20.658+01:002012-02-05T21:21:20.658+01:00Det skal jeg, : )Det skal jeg, : )Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-69252849343371375572012-02-04T10:49:20.763+01:002012-02-04T10:49:20.763+01:00Jeg har ikke prøvd å bake disse uten fiberhusk. Me...Jeg har ikke prøvd å bake disse uten fiberhusk. Men om du lar linfrøene ligge i vann over natten, så tror jeg faktisk at det går bra å bake dem uten fiberhusk. Da blir jo linfrøgeleen litt som eggehvite, som funker bra som bindemiddel. Hadde du tenkt å prøve å bake dem uten fiberhusk? Fortell gjerne hvordan det gikk om du prøver :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-61425208933734037422012-02-03T16:43:03.682+01:002012-02-03T16:43:03.682+01:00Bruker du null fiberhusk når du legger i vann linf...Bruker du null fiberhusk når du legger i vann linfrøene?Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-3342937045504782012012-02-02T10:23:04.833+01:002012-02-02T10:23:04.833+01:00Du kan bruke FOS (apotek) i stedet for Sukrin hvis...Du kan bruke FOS (apotek) i stedet for Sukrin hvis det ikke finns der du er..(en som bodde i Østerike så jeg)Camillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-13696337258736048242011-10-15T14:08:14.187+02:002011-10-15T14:08:14.187+02:00Enig med deg Lone! Kjempegode!Enig med deg Lone! Kjempegode!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-7084570973721094942011-10-15T10:39:12.724+02:002011-10-15T10:39:12.724+02:00Umm de er bare så gode... Lager ikke annet...Umm de er bare så gode... Lager ikke annet...Lone Jørstad https://www.blogger.com/profile/02281691834825244475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-15274389017160087442011-09-03T11:55:27.985+02:002011-09-03T11:55:27.985+02:00Det høres deilig ut!Det høres deilig ut!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-6912526636726951332011-08-28T12:54:44.717+02:002011-08-28T12:54:44.717+02:00Fantastisk gode! Disse har blitt min lavkarbo-favo...Fantastisk gode! Disse har blitt min lavkarbo-favoritt som frokost og lunsj. Nydelige med f.eks salatmesterens chilikreps i aioli (3.3 g karb pr 100 g), skinke + agurk! Nam nam! Tips til alle som blir lei av eggefrokoster.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-73277873533268286092011-07-21T21:50:58.988+02:002011-07-21T21:50:58.988+02:00Nam! Denne må også testes ut...Nam! Denne må også testes ut...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-64056689047657339772011-05-26T23:50:23.319+02:002011-05-26T23:50:23.319+02:00Hmmm, godt spørsmål. Jeg ville kanskje forsøkt med...Hmmm, godt spørsmål. Jeg ville kanskje forsøkt med havrekli. Litt mer karber, men kanskje det går greit å redusere mengden kli litt? Og bruk metoden med bløtlegging av linfrøene som er nevnt i kommentarfeltet. Da tykner linfrøene vannet, og er med på å "lime" knekkebrødene sammen. Jeg tror ikke havrekli funker like bra som lim som kruskakli nemlig.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-10000329299374386712011-05-26T22:46:25.880+02:002011-05-26T22:46:25.880+02:00Heisann. Jeg tåler ikke gluten og da tror jeg krus...Heisann. Jeg tåler ikke gluten og da tror jeg kruskakli ikke er helt bra. Har du noe forslag til noe jeg kan bruke i stedet for kruskakli? :) masse flotte oppskrifter her og super blogg forresten :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-46444163535853099112011-05-23T21:56:04.646+02:002011-05-23T21:56:04.646+02:00Hei Linda! Så trivelig med en ny leser! Ja, ikkesa...Hei Linda! Så trivelig med en ny leser! Ja, ikkesant knekkebrødene er deilige. Jeg er også stor fan av dem. Takk for en hyggelig tilbakemelding :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-54878199584788762192011-05-23T21:10:45.059+02:002011-05-23T21:10:45.059+02:00Hei - jeg har nettopp begynt å følge bloggen din, ...Hei - jeg har nettopp begynt å følge bloggen din, og synes den er veldig bra. Mange gode oppskrifter som gir variasjon i et LCHF kosthold. Knekkebrødene bakte jeg for første gang i kveld, og de ble veeeldig gode. Et meget godt alternativ for meg som ikke er så glad i lavkarbo brødene.<br /><br />Fortsetter å følge med her på siden på alle nye og spennende oppskrifter :)<br /><br />Mvh<br />LindaAnonymousnoreply@blogger.com