tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post8415028863844065331..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Dampet nykål med smørFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-5647230482231274892012-05-04T16:31:33.493+02:002012-05-04T16:31:33.493+02:00Så bra at du fant svar på det her da :) Bare husk ...Så bra at du fant svar på det her da :) Bare husk at det er forskjell på nykål og vanlig kål ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-6182370208923443082012-05-04T11:15:49.964+02:002012-05-04T11:15:49.964+02:00Endelig en som skriver hvor lenge kålen skal dampe...Endelig en som skriver hvor lenge kålen skal dampes/kokes.For en ukyndig er det ikke nok med "pass på at den(kålen) ikke kokes for lenge.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-68208850440234250582011-05-26T11:01:48.279+02:002011-05-26T11:01:48.279+02:00Enig. Ikke mye som slår den komboen. Blir fisk med...Enig. Ikke mye som slår den komboen. Blir fisk med nykål og smør på meg i dag også :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-13269385143557608882011-05-26T09:54:27.256+02:002011-05-26T09:54:27.256+02:00Ny kål dampet i smør må være noe av det beste som ...Ny kål dampet i smør må være noe av det beste som finnes! jeg serverte det i går til Torsken!:)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-81725041045627295432011-05-25T23:48:42.592+02:002011-05-25T23:48:42.592+02:00Nam nam indeed ;)Nam nam indeed ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-37633799234547271582011-05-25T23:13:40.180+02:002011-05-25T23:13:40.180+02:00Åhhh...det er jo bare såååå godt. nam nam...Åhhh...det er jo bare såååå godt. nam nam...mArIoNiLoNahttps://www.blogger.com/profile/16994117661004659733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-58000491620286143092011-05-25T22:31:47.179+02:002011-05-25T22:31:47.179+02:00Så hyggelig Anne. Jeg tar det som et kjempekomplim...Så hyggelig Anne. Jeg tar det som et kjempekompliment at også ikke-lavkarbere kan finne inspirasjon her på bloggen. Så jeg skal ikke prøve å ta fra deg poteten ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-49092470054419044482011-05-25T22:03:10.209+02:002011-05-25T22:03:10.209+02:00Dette er virkelig en blogg jeg kan like, og som je...Dette er virkelig en blogg jeg kan like, og som jeg kommer til å titte innom igjen! For her var det masse gode oppskrifter, perfekt for meg som liker å lage mat fra bunnen av!^^<br />Men noe lavkarbo liv blir det nok ikke for meg, for til det elsker jeg nok den alsidige poteten altfor mye =pAnnehttp://pirateanni.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-53211999600001399752011-05-25T19:48:55.528+02:002011-05-25T19:48:55.528+02:00Mhm! Superdigg!Mhm! Superdigg!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-57266475399686128682011-05-25T19:27:28.642+02:002011-05-25T19:27:28.642+02:00Mmm, min favoritt! Det er bare digg! :)Mmm, min favoritt! Det er bare digg! :)Lisehttps://www.blogger.com/profile/00714429543377455083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-42220501011489835232011-05-25T19:06:42.215+02:002011-05-25T19:06:42.215+02:00@ Janicke: Det skal mye til før man går lei av det...@ Janicke: Det skal mye til før man går lei av dette ja! Og så lurt å bruke dem til tacoskåler!<br /><br />@ Shamu: Veldig godt altså ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-14035532414001541272011-05-25T17:05:37.363+02:002011-05-25T17:05:37.363+02:00Det så utrolig godt ut!!Det så utrolig godt ut!!Shamuhttps://www.blogger.com/profile/04172646058755107513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-55167187506934876802011-05-25T16:27:34.702+02:002011-05-25T16:27:34.702+02:00Dette har vi spist mye nå også!! Jeg er i himmelen...Dette har vi spist mye nå også!! Jeg er i himmelen på denne tiden. Nykål blir mye brukt som tacoskåler her også siden den er så mye mildere på smak :-DJanickehttp://www.sunnfamilie.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-39830456764094890092011-05-25T12:08:16.656+02:002011-05-25T12:08:16.656+02:00Kjøkken på jobb må være fantastisk! Heldige du!
Og...Kjøkken på jobb må være fantastisk! Heldige du!<br />Og ja, tenk at noe så latterlig enkelt kan være så fabelaktig godt. Vi er definitivt inne i en deilig sesong med tanke på råvarer altså.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-47215251781857989512011-05-25T11:23:22.926+02:002011-05-25T11:23:22.926+02:00Det var lunsjen sin det, godt å kunne løpe ut, kjø...Det var lunsjen sin det, godt å kunne løpe ut, kjøpe kål,& hvitløkpepper som var nytt for meg, og ikke minst jordskokk til stekings!!!!!! herlig med kjøkken på jobb, gleder meg allerede til ny omgang i morgen den dag......Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.com