tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post668273110354461378..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Ostekneks / ostechipsFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-92110891461491690372022-02-18T16:23:57.567+01:002022-02-18T16:23:57.567+01:00Hvis papiret sitter dønn fast har du brukt matpapi...Hvis papiret sitter dønn fast har du brukt matpapir. Det funker IKKE, du må bruke bakepapir! 😉Svein Voldhttps://www.blogger.com/profile/10597527537882580881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-45390937808979089172012-05-20T20:36:52.989+02:002012-05-20T20:36:52.989+02:00Gur så utruli gode dem var. nam nam;-)Gur så utruli gode dem var. nam nam;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-29127773250028204312011-05-31T01:23:01.049+02:002011-05-31T01:23:01.049+02:00Åh, så flott ;o) Har planer om å søke etter en d...Åh, så flott ;o) Har planer om å søke etter en del oppskrifter som tiltaler meg/oss(min mann og jeg), så tenker jeg at det blir noen egenkomponerte etterhvert. Har jo noen idéer allerede ;o)<br />Gir deg en tilbakemelding på pizzabakinga når det er gjort.Sylvia Kinghttp://sylvia-king.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-76631850529472732822011-05-31T01:14:25.975+02:002011-05-31T01:14:25.975+02:00Det er bare hyggelig. Oppskrifter er til for å stj...Det er bare hyggelig. Oppskrifter er til for å stjeles og deles ;) Lykke til med pizzabakinga!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-211114990878641512011-05-31T00:37:28.692+02:002011-05-31T00:37:28.692+02:00Hei, du har svart alt jo!? ;oD
Du, det aner jeg ...Hei, du har svart alt jo!? ;oD<br /><br />Du, det aner jeg faktisk ikke - er bare en hvit rull, men mistenker at det er noe billig dr..! Lavkarbobrødet mitt setter seg fast også. MEGET mulig det er Euroshopper sitt da ja....<br /><br />Tenker jeg donerer det til barnebarna for tegning ;oP<br />Tuuusen takk for tips/oppdkrift, de var rågode (selv med litt papir på) <br /><br />Jeg legger ut 'Sylvia Kinghttp://sylvia-king.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-9237269222640012472011-05-30T23:42:13.877+02:002011-05-30T23:42:13.877+02:00Ja, ikkesant de er gode?
Jeg har ikke hatt proble...Ja, ikkesant de er gode?<br /><br />Jeg har ikke hatt problemer med å få dem av bakepapiret... Men hva slags bakepapir bruker du? Det er ikke tilfeldigvis euroshopper sitt? I så fall må du bytte ut bakepapiret med et annet merke ;) Det euroshopperpapiret har en tendens til å lime seg fast i det meste.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-60453644047663266812011-05-30T23:37:21.774+02:002011-05-30T23:37:21.774+02:00Prøvde dem nettop og de var KNALLGODE!!
Men ehm....Prøvde dem nettop og de var KNALLGODE!! <br /><br />Men ehm.... Hvordan får du AV bakepapiret på undersiden??? Det satte seg dønn fast!! Skal prøve igjen rett på glassplaten og se hvordan det går!Sylvia Kinghttp://sylvia-king.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-15286919040869552242011-01-17T15:29:28.641+01:002011-01-17T15:29:28.641+01:00takk! Det skal prøves idag :)takk! Det skal prøves idag :)merethenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88718247857270951472011-01-16T00:07:51.901+01:002011-01-16T00:07:51.901+01:00Ja, det går helt fint. Sett ovnen på 200 grader og...Ja, det går helt fint. Sett ovnen på 200 grader og stek til osten bobler ordentlig og begynner å bli litt gylden i kantene. Jeg husker ikke akkurat hvor lang tid det tar, så du får prøve deg frem litt.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-77002786614108908192011-01-15T23:55:07.220+01:002011-01-15T23:55:07.220+01:00Går det an å ha osten i stekovn, istede for micro?...Går det an å ha osten i stekovn, istede for micro? Har ikke micro....merethenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-30779189944910709782010-09-07T06:47:14.625+02:002010-09-07T06:47:14.625+02:00Mmm, ja ikke sant de er gode! Deilig med noe som k...Mmm, ja ikke sant de er gode! Deilig med noe som knaser ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-54680966191459567042010-08-31T23:19:12.893+02:002010-08-31T23:19:12.893+02:00Dette var noe av det beste jeg har smakt. Jeg har ...Dette var noe av det beste jeg har smakt. Jeg har før prøvd meg på vanlig ost med krydder i stekeovnen. Når jeg ikke hadde mer KAVLI-ost igjen så testet jeg vanlig Synnøve-ost med kyllingkrydder i kveld. Da tok jeg to minutter i stedet for tre. Det var også kjempegodt, men osten blåste seg ikke opp. Ble bare sprø. Og nam-nam :)Wenche O.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-83229385036894564562010-06-22T06:47:46.897+02:002010-06-22T06:47:46.897+02:00Ja, også så gode da gitt!Ja, også så gode da gitt!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-43766547023517303972010-06-21T18:40:52.986+02:002010-06-21T18:40:52.986+02:00Disse e blitt en livredder i en travel hverdag ;)K...Disse e blitt en livredder i en travel hverdag ;)Kan fortsatt ha taco i helgen!Belindanoreply@blogger.com