tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post4832068705272790686..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Imam Bayaldi (Imamen besvimte)Fridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88132520011647928712011-12-04T15:56:48.221+01:002011-12-04T15:56:48.221+01:00Åh, er den fra Balkan? Det visste jeg ikke. Jeg er...Åh, er den fra Balkan? Det visste jeg ikke. Jeg er en del på Balkan, så da må jeg se om jeg får tak i originalen et sted neste gang jeg er på tur :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-36179127554423742492011-12-03T19:57:07.915+01:002011-12-03T19:57:07.915+01:00Kommer fra Balkan, Imam Bayaldi er en av våre trad...Kommer fra Balkan, Imam Bayaldi er en av våre tradisjonelle retter :))).jegnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-53811009673058023772011-07-03T14:43:46.499+02:002011-07-03T14:43:46.499+02:00Så synd at det ble for mye. Jeg hadde ikke problem...Så synd at det ble for mye. Jeg hadde ikke problemer med det selv, men det er jo klart at det kan være forskjeller på sitroner, størrelse på auberginer og andre ting som spiller inn. Jeg synes imidlertid to båter på to auberginer (fire halve) høres veldig lite ut. Men det er jo smak og behag :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-119392206289963322011-07-02T23:43:44.636+02:002011-07-02T23:43:44.636+02:00Jeg prøvde denne retten i dag. Desverre var en lit...Jeg prøvde denne retten i dag. Desverre var en liten sitron alt for mye, alt smaker sitron. Å presse to båter sitron over bør holde i massevis til to auberginer...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-84597145833299588152011-04-09T13:01:46.683+02:002011-04-09T13:01:46.683+02:00Så kjekt å høre at du liker oppskriftene. Håper de...Så kjekt å høre at du liker oppskriftene. Håper de fylte auberginene falt i smak :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-72484779479419675692011-04-03T18:16:47.044+02:002011-04-03T18:16:47.044+02:00Så kjekt å finne en blogg med akkurat sånne oppskr...Så kjekt å finne en blogg med akkurat sånne oppskrifter som eg liker (-: I dag blir det fylt aubergin til middag (-:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-86063349856316727782010-11-07T19:52:21.597+01:002010-11-07T19:52:21.597+01:00Jeg kan tenke meg at koriander passer perfekt til ...Jeg kan tenke meg at koriander passer perfekt til denne hannem. Så bra at alle likte den :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-16664881685653950512010-11-07T19:50:12.308+01:002010-11-07T19:50:12.308+01:00Laga det idag til middag, hadde det sammen med ste...Laga det idag til middag, hadde det sammen med stekt ytrefilet. Alle likte det. Måtte "jukse" litt og hadde oppi litt tørka koriander (grønn) også. Kjempegodt.hannemnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-3897773458522665192010-11-04T05:24:31.284+01:002010-11-04T05:24:31.284+01:00Godt å høre at den svarte til forventningene Gitte...Godt å høre at den svarte til forventningene Gitte. Og takk for innspillet på syrligheten. Da endrer jeg oppskriften slik at det står "en liten sitron" :)<br /><br />Det høres godt ut med kylling til.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-47440642624828376792010-11-03T23:24:57.466+01:002010-11-03T23:24:57.466+01:00Den svarte absolut til forventningen, Herlig! Kans...Den svarte absolut til forventningen, Herlig! Kanskje en tanke vel syrlig,stor sitron da, men kan også tenkes med kylling til forveksling... c",)Gittenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-20056163986258018932010-11-03T22:41:09.149+01:002010-11-03T22:41:09.149+01:00Denne gleder jeg meg til :-)Denne gleder jeg meg til :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-59749120460451975042010-11-03T21:25:03.028+01:002010-11-03T21:25:03.028+01:00Håper du liker denne også da Emma. Og takk for tip...Håper du liker denne også da Emma. Og takk for tipset om Parmigiana di Melanzane. Den er allerede googlet, og skal nok lages ganske snart. Det ser jo som du sier helt himmelsk ut!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-51513788151760183632010-11-03T20:59:51.327+01:002010-11-03T20:59:51.327+01:00Detta blir kvällskosen idag ;-)Italienarna har en ...Detta blir kvällskosen idag ;-)Italienarna har en variant av denna (Parmigiana di Melanzane) som bara är helt himmelsk! Men den lagas som en gratäng och har mozarella, parmesan, och citronskal i. Perfekt till kött eller med köttfärs i som variant på moussaka/lasagne.Emmahttps://www.blogger.com/profile/15176141294342934452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-40667237891199630842010-11-03T19:18:41.077+01:002010-11-03T19:18:41.077+01:00Dette gleder jeg meg til å lage:)Dette gleder jeg meg til å lage:)Linehttp://lilalife.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-13588390582635188482010-11-03T08:00:04.003+01:002010-11-03T08:00:04.003+01:00Morsom historie :-) Og det ser nydelig ut!!Morsom historie :-) Og det ser nydelig ut!!Janickehttp://www.sunnfamilie.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-62531252824526502012010-11-02T15:15:51.692+01:002010-11-02T15:15:51.692+01:00Haha, det var kjapt! Håper du likte den. Den er og...Haha, det var kjapt! Håper du likte den. Den er også god med kjøtt. Men da heter den noe annet (husker ikke navnet akkurat nå). Tenkte jeg skulle legge ut oppskrift på det også etter hvert.Fridanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-52946654290955205162010-11-02T11:19:19.116+01:002010-11-02T11:19:19.116+01:00Denne kunne ikke motståes, og er nå i ovnen.... ka...Denne kunne ikke motståes, og er nå i ovnen.... kan nesten ikke vente!-Gitte Glüchlichnoreply@blogger.com