tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post4314549448079799802..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: BlomkålmosFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-81332311439786896772011-10-17T16:47:57.279+02:002011-10-17T16:47:57.279+02:00@ Anonym1: mmm! Gräddost er godt til alt!
@ Anony...@ Anonym1: mmm! Gräddost er godt til alt!<br /><br />@ Anonym2: Den er laget fritt etter en oppskrift på Trines Matblogg. Jeg kommer nok til å poste min variant på denne retten i løpet av noen dager. Den er KJEMPEGOD!<br /><br />@Anonym3: Åh! Brent kjærlighet <3 Nam!<br /><br />@ Janicke: Ja, ikkesant! Hva passer det ikke til liksom?<br /><br />@ Makronella: Ja, den er jeg også sugen på å Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-64881521882514486982011-10-17T14:24:13.425+02:002011-10-17T14:24:13.425+02:00Jepp -blomkålmos er snadder. Må og prøve den med ...Jepp -blomkålmos er snadder. Må og prøve den med bare smør. Pleier ha med fløte i min :)Makronellahttp://www.lavkarbogjortenkelt.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-74346609497764160122011-10-17T13:01:41.503+02:002011-10-17T13:01:41.503+02:00nam nam :-D Blomkålmos er nydelig! Er så kjekt med...nam nam :-D Blomkålmos er nydelig! Er så kjekt med noe som passer til nesten alt.Janickehttp://sunnfamilie.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-86837203545625265652011-10-17T12:37:42.923+02:002011-10-17T12:37:42.923+02:00Jeg lager den med litt purre og muskat. Når jeg la...Jeg lager den med litt purre og muskat. Når jeg lager brent kjærlighet har jeg også ost i, så blir den litt lang og seig :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-48500444780614152712011-10-17T10:26:49.749+02:002011-10-17T10:26:49.749+02:00Ser godt ut!
Hvordan lager du den retten med tors...Ser godt ut!<br /><br />Hvordan lager du den retten med torsk og chorizosalsa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-87186987924503129802011-10-17T09:23:03.697+02:002011-10-17T09:23:03.697+02:00Hei.Bruker ogso mykje blomkållmos,har eg restar av...Hei.Bruker ogso mykje blomkållmos,har eg restar av graddost er det fint å tilsette,då blir mosen litt fastare i konsistensen.Ha ein fin dag:)) helsing NellyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-37133342180098795392011-10-17T08:20:59.305+02:002011-10-17T08:20:59.305+02:00@ Nina: Jepp ;)
@ Gretel: Enig med deg. Både i at...@ Nina: Jepp ;)<br /><br />@ Gretel: Enig med deg. Både i at blomkålmos ofte er bedre enn potetmos, og i at den som regel er best når den er "ren" og enkel. Jeg har som regel alltid en eller annen form for melkeprodukt i, men neste gang skal jeg gå for din variant med bare smør :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-54681281927972860982011-10-17T08:11:01.805+02:002011-10-17T08:11:01.805+02:00da jeg begynte med denne maten tilbake i 2007 lage...da jeg begynte med denne maten tilbake i 2007 laget jeg mye fancy blomkålmos m allverdens tilsettninger og krydder. Nå for tida har jeg landa på smør, salt og pepper og kansje gressløk. Synes etter som årene har gått at blomkålmos er mye bedre enn potetmos:)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-35937885879618697092011-10-17T07:26:58.200+02:002011-10-17T07:26:58.200+02:00mmm... deiligmmm... deiligninabakkehttps://www.blogger.com/profile/00848470365622739130noreply@blogger.com