tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post3702722112735429239..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Karamellkonfekt med peanøtter (snickers)Fridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger101125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-25952307502430218922013-01-12T13:47:10.842+01:002013-01-12T13:47:10.842+01:00Tusen takk for at du deler din erfaring. Og velkom...Tusen takk for at du deler din erfaring. Og velkommen hit til LCHF-bloggen. Alltid veldig hyggelig med en ny leser :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-24901340073273093422013-01-11T21:58:16.466+01:002013-01-11T21:58:16.466+01:00Hei!
Fant denne siden i går mens jeg surfet litt ...Hei!<br /><br />Fant denne siden i går mens jeg surfet litt etter LCHF-godt til helgen! I dag har jeg derfor tilbragt mye tid på kjøkkenet og etter mye om og men står karamellene endelig i fryseren med peanøtter på toppen og kledd i mørk sjokolade. Er utålmodig etter å smake det ferdige verket nå :)<br />Røren delte seg nesten allerede fra starten, men hadde i litt mer kald fløte på slutten og Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-66688825669947314072012-11-30T12:28:15.661+01:002012-11-30T12:28:15.661+01:00Jeg har ikke prøvd, så jeg er ikke sikker... Jeg t...Jeg har ikke prøvd, så jeg er ikke sikker... Jeg tror det kan være vanskeligere å få sukrinsukkeret å smelte. Men ikke umulig.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-78151494288111290242012-11-30T12:27:24.690+01:002012-11-30T12:27:24.690+01:00Hmm... Det skal smake karamell. Konsistensen er ka...Hmm... Det skal smake karamell. Konsistensen er kanskje noe mykere enn vanlig karamell. Litt mer fudgeaktig kanskje? Hardt smør med smørsmak høres derimot ikke så godt ut :(Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-86486881722787937522012-11-30T12:26:11.149+01:002012-11-30T12:26:11.149+01:00Det tør jeg ikke svare på... Du får gi en tilbakem...Det tør jeg ikke svare på... Du får gi en tilbakemelding på hvordan det gikk om du prøver.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-17011384988025548762012-10-16T13:25:29.772+02:002012-10-16T13:25:29.772+02:00hei!
disse så veldig gode ut! tror du det er muli...hei!<br /><br />disse så veldig gode ut! tror du det er mulig å lage med vanlig sukrinsukker? <br />idabidahttp://seasoninspired.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-16023470346455446622012-10-12T18:45:23.369+02:002012-10-12T18:45:23.369+02:00hmmm.... jeg får ikke min seig jeg altsåå, men den...hmmm.... jeg får ikke min seig jeg altsåå, men den blir kanskje ikke det? Din så liksom så "karamell" aktig ut. Min ble liksom bare, jah, hardt smør med søtsmak... ;-// Har jeg gjort noe galt, eller er det sånn lchf karamell smaker( ettersom det ikke er sirup i!? :-) <br /><br />Carina <3 Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-71471402324431731502012-09-11T19:48:16.463+02:002012-09-11T19:48:16.463+02:00Ser nydelig ut! Tror du det er noe vits å prøve me...Ser nydelig ut! Tror du det er noe vits å prøve med kokosmelk i stedet for fløten? Tåler ikke melk, men har veldig lyst på snickers ;-) Hørte at det ikke fungerte med laktosefri fløte for noen, men jeg tenker at kokosmelk blir jo stiv når den står i kjøleskap (og bruker lang tid på å bli flytende igjen i romtemperatur, om den i det hele tatt blir det).Idahttps://www.blogger.com/profile/09425660672551020316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-57131866450972523462012-08-02T21:43:59.767+02:002012-08-02T21:43:59.767+02:00Definitivt farlige å ha i kjøleskapet. Og jepp, de...Definitivt farlige å ha i kjøleskapet. Og jepp, de lar seg fryse. Men dessverre er de fryktelig raske å tine opp igjen også ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-15265153257216416152012-08-02T21:07:46.849+02:002012-08-02T21:07:46.849+02:00desse såg jo berre heilt nydelige ut!!! må testa e...desse såg jo berre heilt nydelige ut!!! må testa ein dag!!! lurte på om da e mulig å frysa desse, har du prøvd da? litt farlig å ha liggande i kjøleskapet kjenne eg meg rett ;)Evanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-12151602579156843842012-07-11T10:25:17.566+02:002012-07-11T10:25:17.566+02:00Tusen tusen takk Hanne. Så bra at det funket bra. ...Tusen tusen takk Hanne. Så bra at det funket bra. Silikonformer var lurt. DA får man så fin form på bitene :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-72149057221542853762012-06-29T15:56:25.734+02:002012-06-29T15:56:25.734+02:00Åååå herrefred for en deilig oppskrift! Du er geni...Åååå herrefred for en deilig oppskrift! Du er genial!:) fulgte oppskriften til punkt og prikke og det gikk kjempefint på første forsøk! Forskjellen jeg gjorde var kun at jeg hadde en søt silikonform me små hjerter i som jeg fylte massen oppi (nøttene i bunn og på toppen, trykket litt i dem på toppen...). Midt i prosessen kom jeg plutseligt på "Nei! teite meg! nå får jeg dem sikkert ikke ut!&Hannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-49194676049960309822012-01-20T19:09:52.476+01:002012-01-20T19:09:52.476+01:00Ja, disse er utrolig deilige. Enig med deg at de e...Ja, disse er utrolig deilige. Enig med deg at de er hakket bedre enn hasselnøttkonfekten. Men så er det litt mer jobb å lage dem også :)<br /><br />Lurt å fryse dem ned. Da rekker man liksom å tenke seg om litt før man spiser dem. Når jeg har disse i kjøleskapet blir det fort alt for mange snoketurer til kjøleskapet.<br /><br />Og tusen takk for hyggelig kommentar. Godt å høre at du så fint Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-76283970933264058692012-01-20T17:05:53.364+01:002012-01-20T17:05:53.364+01:00Disse var skikkelig gode, Frida. Har laget hasseln...Disse var skikkelig gode, Frida. Har laget hasselnøttkonfekten din også. Men disse var mye mye bedre, sikkert pga at peanøtter, karamell og sjokolade blir digg sammen. Mine hasselnøtter ble også litt myke. Selv om jeg har hatt dem i kjøleskapet. For å ikke overspise på disse godsakene (både hasselnøttkonfekten og peanøttkaramellkonfekten) så har jeg frosset ned en god del. Men nå holder jeg på å Jeanettehttps://www.blogger.com/profile/17247172575469495785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-17949642352058602602012-01-19T18:52:21.343+01:002012-01-19T18:52:21.343+01:00Og tommelen opp for at du ikke gir deg :)Og tommelen opp for at du ikke gir deg :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-32683158021226073982012-01-19T18:50:25.804+01:002012-01-19T18:50:25.804+01:00Tror ikke det skal ha noe å si om man smelter smør...Tror ikke det skal ha noe å si om man smelter smøret eller ikke først. Jeg kan i grunn ikke huske hva jeg har gjort. Men ut i fra oppskriften ser det ut som om jeg bare har hatt alt oppi på en gang. Hva er det som skjer? Skiller det seg? <br /><br />Jeg aner virkelig ikke om det har noe å si at fløten er laktosefri. Er den like feit som kremfløte? Kanskje det kan ha noe å si? Ellers så mistenker Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-20361490597677513642012-01-19T12:07:48.970+01:002012-01-19T12:07:48.970+01:00Nå har jeg prøvd to ganger, den andre gangen var d...Nå har jeg prøvd to ganger, den andre gangen var det såvidt jeg rørte blandinga. Har du i smøret og fløten samtidig, eller smelter du smøret først? Kan det hende at det ikke går med laktosefri fløte, eller har jeg for høy varme i starten når jeg smelter smøret kanskje?<br /><br />Hilsen *alle gode ting er tre*Ingridhttp://ingridsblogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-24835796042199937372012-01-12T15:21:32.411+01:002012-01-12T15:21:32.411+01:00Jeg vet faktisk ikke. De blir oppspist før de blir...Jeg vet faktisk ikke. De blir oppspist før de blir dårlige ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-65413386131427833562011-12-18T11:44:00.507+01:002011-12-18T11:44:00.507+01:00Hei. Disse så knallgode ut! Jeg lurer bare på hvor...Hei. Disse så knallgode ut! Jeg lurer bare på hvor lenge de holder seg, uten at man fryser de ned?:)Dinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-48518481830682080382011-10-08T08:18:36.322+02:002011-10-08T08:18:36.322+02:00Hehe, ja, det kan jeg tenke meg. Kviteseidsmør er ...Hehe, ja, det kan jeg tenke meg. Kviteseidsmør er jo bare BEST, men kanskje ikke i karamell :PFridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-6841122022363090052011-10-07T23:16:33.906+02:002011-10-07T23:16:33.906+02:00Mmmm, kveidesmør gjør det hele veldig salt :P
Meie...Mmmm, kveidesmør gjør det hele veldig salt :P<br />Meierismør på kok nå ;)<br />Godt jeg hadde både salte og usaltede nøtter :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-62103306504075628422011-09-16T06:42:15.371+02:002011-09-16T06:42:15.371+02:00Høres ut som en litt enklere måte å gjøre det på j...Høres ut som en litt enklere måte å gjøre det på ja :) Kult å høre at høykarbovenner også er fornøyde.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-19140259837104639712011-09-15T17:24:26.981+02:002011-09-15T17:24:26.981+02:00har lagd denne flere ganger nå, og jeg har sluttet...har lagd denne flere ganger nå, og jeg har sluttet å dyppe de i sjokolade (så lat er jeg....) nå tar jeg ønskede nøtter i (macadamia/walnøtter?peanøtter osv) og brekker opp sjokoladen og "dytter den nedi" karamellene mens den står i formen..... EN SLAGER! er vel den desserten/godisen jeg har lagd som mine høykarbo venner har likt best også ;)Hannehttps://www.blogger.com/profile/12270158674699413208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8883806813702158332011-09-15T09:06:37.202+02:002011-09-15T09:06:37.202+02:00Hei! Hvis du skal lage en høykarbovariant vil jeg ...Hei! Hvis du skal lage en høykarbovariant vil jeg tro det går greit med både vanlig melis og vanlig sukker.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-36428218960333497852011-09-14T20:51:31.540+02:002011-09-14T20:51:31.540+02:00Hei. Dette ser kjempegodt ut. Jeg har handlet inn ...Hei. Dette ser kjempegodt ut. Jeg har handlet inn å skal lage de nå, men jeg har ikke fått fatt i sukrin- melis. Går det ann å bruke valig melis?Eller blir det helt feil konsistens? (selv om dette ikke blir lav- karbo...)Anonymousnoreply@blogger.com