tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post3438580375483708343..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Svinestek med svor og hvitløk- og fløtesausFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-20213900597219616992010-12-14T10:19:55.496+01:002010-12-14T10:19:55.496+01:00Ja, den ribba kan jeg anbefale altså. Spiste den f...Ja, den ribba kan jeg anbefale altså. Spiste den for et par uker siden (med meljevning og hele pakka), og jøjemeg altså! Den sausen er bare helt sjukt god. Hadde jeg vært en av de som liker JBKM så tror jeg faktisk jeg ville valgt å lage sausen som i originaloppskriften, bare med JBKM istedenfor hvetemel. Men fløtevarianten er ikke noen dårlig erstatning altså.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-84044369080936012842010-12-14T09:52:33.158+01:002010-12-14T09:52:33.158+01:00Nam nam..da jeg så ribba til Hellstrøm på tv fikk ...Nam nam..da jeg så ribba til Hellstrøm på tv fikk jeg veldig lyst på det!! Sausen høres super god ut!!!Janickehttp://www.sunnfamilie.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-57412670959318695152010-12-13T21:46:41.483+01:002010-12-13T21:46:41.483+01:00Åh, det høres helt herlig ut! Jeg skulle likt å sn...Åh, det høres helt herlig ut! Jeg skulle likt å snoke i skapene dine nå altså!<br /><br />Det er kjempevanskelig å komme med menyinnspill. Det kommer an på så mye... Hvilket prisnivå du skal legge deg på, hvor mye jobb det skal være, hvem som er "publikumet" (gjestene - er det folk som er vant til tradisjonell mat, eller folk som synes det er gøy å eksperimentere med nye smaker), og myeFridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-85965020402560065482010-12-13T20:38:05.795+01:002010-12-13T20:38:05.795+01:00Hei, Idag var det "bakedag" biscotti med...Hei, Idag var det "bakedag" biscotti med appelsin og pistasj, marsipan med whiskey/appelsin toppet med pistasj og fløtekarameller med peanøtter og sjokolade. Karamellene lagde jeg i små konfekt former, da var det litt enklere og helle opp røren. Og nå er jeg bare så mett...Mye, men det er ikke sikkert jeg kommer til å dele...hehe <br />klem Helén<br /><br />ps Har en stor bursdags fest Anonymousnoreply@blogger.com