tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post2671954788662608677..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: AppelsinfiskFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-69116228049072254972011-05-04T06:32:49.669+02:002011-05-04T06:32:49.669+02:00Så gøy Viggo! Alltid stas å høre når folk blir for...Så gøy Viggo! Alltid stas å høre når folk blir fornøyd med middagen :DFridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-69715804551905317512011-05-03T22:50:17.395+02:002011-05-03T22:50:17.395+02:00Dette var knallgodt! :D Jeg kjørte potetstappe til...Dette var knallgodt! :D Jeg kjørte potetstappe til fruen og smørdampet spisskål til meg selv. :DViggohttp://lchf.holgerjensen.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-43181635858433193732011-04-27T13:37:56.863+02:002011-04-27T13:37:56.863+02:00Ah, skjønner. Olje it is then :)Ah, skjønner. Olje it is then :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-45527734188158261432011-04-27T11:03:44.886+02:002011-04-27T11:03:44.886+02:00Det var noe med det salte smøret som ikke gikk hel...Det var noe med det salte smøret som ikke gikk helt sammen med den søte sellerismaken...derfor tror jeg olje gir bedre smak. med et saltdryss når de er ferdige til å spises:)Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88022014028215745272011-04-26T23:31:26.801+02:002011-04-26T23:31:26.801+02:00Høres herlig ut Gretel. Sellerirot er helt konge a...Høres herlig ut Gretel. Sellerirot er helt konge altså. Ja, olje har noen fine stekeegenskaper som smøret ikke har, men smør er jo så godt! Kanskje man bare skulle bruke begge deler sammen?Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-71549331964778450162011-04-26T21:09:50.591+02:002011-04-26T21:09:50.591+02:00Mmmm nydelig fiskeoppskrift.
Jeg har laget seller...Mmmm nydelig fiskeoppskrift.<br /><br />Jeg har laget selleri frittes i dag. jeg gadd ikke stå og steke dem. Så jeg vendte de i smeltet smør og satte de rett i ovnen sammen med de ovnsstekte kotelettene. Vendte litt på dem av og til. Etter 25-30 min på 175g var den ferdige og smakte nydelig, men jeg tror nok olje egner seg bedre enn smør.Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-71808937838724569312011-04-26T20:01:33.621+02:002011-04-26T20:01:33.621+02:00@ LenaBeatrice: Det går nok helt fint. Buljong har...@ LenaBeatrice: Det går nok helt fint. Buljong har jo samme funksjon. Men du som er å handler i Sverige i blant burde jo kjøpe med deg litt fond. Godt utvalg i Sverige. Kantarellfonden og kyllingfonden gir begge fantastisk smak til sauser og supper. Så nært hjemmelaget kraft du kommer, uten å faktisk koke kraften sjæl ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-5198773917815402932011-04-26T13:46:48.959+02:002011-04-26T13:46:48.959+02:00Frida: hvis man ikke får tak i fond, går det bra å...Frida: hvis man ikke får tak i fond, går det bra å bruke buljong?LenaBeatricehttp://lenabeatrice.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-74696082227106222602011-04-26T13:33:02.896+02:002011-04-26T13:33:02.896+02:00@ Anne Sofie: Tusen takk. Hyggelig å høre :)
@ Ly...@ Anne Sofie: Tusen takk. Hyggelig å høre :)<br /><br />@ Lykkeliten: Ja, jeg merker at det er godt med fisk nå altså. Gøy å høre at dere har gode resultater med LCHF. Jeg kan avsløre at jeg havnet på utpå marsipankjøret i påsken, så du er ikke alene. Back on track fra og med i dag heldigvis. Veldig stas å høre at du finner inspirasjon hos meg :)<br /><br />@ Makro: Ja, det var forfriskende med Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-31204318684555763112011-04-26T11:30:40.600+02:002011-04-26T11:30:40.600+02:00Mmm denne så god ut. Utrolig nok har det blitt lit...Mmm denne så god ut. Utrolig nok har det blitt lite fisk siste par uker. Greit med ny oppskrift da :)Makronellahttp://www.lavkarbogjortenkelt.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-644621828869396732011-04-26T09:28:16.646+02:002011-04-26T09:28:16.646+02:00Yes! Denne skal jeg prøve idag!
Det er på tide å f...Yes! Denne skal jeg prøve idag!<br />Det er på tide å fisk på menyen etter en påske med mye kjøtt, og da passer denne retten supert.<br /><br />Er stadig innom bloggen din og henter inspirasjon. Vi kjører LCHF hjemme hos oss også, med gode resultater.<br />Dessverre havnet jeg utpå sukkergaloppen under påskens sydentur, jeg er nemlig så veldig glad i sangria!<br />Vel, nå er ferien over og Lykkelitenhttps://www.blogger.com/profile/02801558961692545139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-34739815179395014122011-04-26T08:05:16.079+02:002011-04-26T08:05:16.079+02:00Hei...
Ville bare si at du har en flott blogg som ...Hei...<br />Ville bare si at du har en flott blogg som jeg ofte er innom - takk for mange flotte og inspirerende oppskrifter :)<br />Hilsen Anne-SofieFiehttps://www.blogger.com/profile/14503143808156690352noreply@blogger.com