tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post2271741664007971477..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Ja ja, man kan ikke alltid lykkes...Fridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-50238173778446686782011-03-27T22:05:54.235+02:002011-03-27T22:05:54.235+02:00Mmmm! Det høres faktisk veldig veldig godt ut!Mmmm! Det høres faktisk veldig veldig godt ut!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-59392603877547995852011-03-27T21:35:44.462+02:002011-03-27T21:35:44.462+02:00Hej!
Jeg har tidligere paneret laksefileter i val...Hej!<br /><br />Jeg har tidligere paneret laksefileter i valmuefrø - MUMS!! :)<br /><br />/Ann-Dorte.Ann-Dortenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-19707116304110214902010-03-02T06:16:23.607+01:002010-03-02T06:16:23.607+01:00Takk for tipset. Kylling med valmuefrø høres fakti...Takk for tipset. Kylling med valmuefrø høres faktisk veldig godt ut. Det må jeg prøve så fort jeg får kylling i hus.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-72787553935973196972010-03-02T00:19:24.475+01:002010-03-02T00:19:24.475+01:00Åh, men du! Valmuefrøtips!
Før, i min høykarbotid...Åh, men du! Valmuefrøtips!<br /><br />Før, i min høykarbotid lagde jeg ofte kylling som ble rulla i mel og deretter putta i panna og så krydra med salt, pepper og masse valmuefrø! Jeg lurer meg på om det ikke er godt uten det ¤%&/#¤@ melet også?! F.eks med knust baconcrisp om man vil ha panering? Hm. Må absolutt prøves ut!softspothttp://softspot.blogg.nonoreply@blogger.com