tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post1832196946559830651..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: SpinatsuppeFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-20172793860278154602013-03-23T22:39:20.186+01:002013-03-23T22:39:20.186+01:00Jeg koker spinat og kutter den opp. Vannet brukes ...Jeg koker spinat og kutter den opp. Vannet brukes i suppa:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-56039419649436738432012-11-30T12:34:56.421+01:002012-11-30T12:34:56.421+01:00Bedre å svare sent enn å aldri svare? Ja, det kan ...Bedre å svare sent enn å aldri svare? Ja, det kan du. Men jeg synes i grunn ikke det er noe poeng med tanke på smaken. Bare mer jobb egentlig. Fersk spinat bør nok forvelles og finhakkes før den brukes i suppa. Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-41661118858823151312012-11-03T16:41:56.654+01:002012-11-03T16:41:56.654+01:00Går det an å bruke fersk spinat?Går det an å bruke fersk spinat?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-11461080716394982462012-04-04T07:05:05.830+02:002012-04-04T07:05:05.830+02:00Åh, ja! Hvitløk er jo mye bedre enn pulver. Skjønn...Åh, ja! Hvitløk er jo mye bedre enn pulver. Skjønner ikke hva jeg har tenkt på da jeg skrev ned denne oppskriften. Kan tenke meg at det ble en god forkjølasuppe! <br /><br />Det virker som om de fleste utvider grønnsaksreportaret sitt når de begynner på lavkarbo. Og det er jo bare helt supert, for da kan man jo oppdage en masse nye "skatter". Spinat er definitivt en av dem. Jeg elsker Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88866528605441030992012-04-03T13:33:50.599+02:002012-04-03T13:33:50.599+02:00Jeg delte oppskrifta på 4, og hadde et stort fedd ...Jeg delte oppskrifta på 4, og hadde et stort fedd hvitløk i - dette var ei god forkjøla-suppe!<br />Spinat er kjempegodt altså, aldri smakt det før jeg starta på lavkarbo, men nå er jeg hekta :-)Anonymousnoreply@blogger.com