tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post931639226320569605..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Stekte grønne tomaterFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-33590033580314974392011-11-10T08:08:23.498+01:002011-11-10T08:08:23.498+01:00@ hooney: Det er jo verdt et forsøk. Jeg tror at r...@ hooney: Det er jo verdt et forsøk. Jeg tror at røde tomater ikke holder på fastheten like godt som de grønne. Men det blir sikkert godt i alle fall :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-53467078922063294652011-11-09T11:49:28.399+01:002011-11-09T11:49:28.399+01:00Så morsomt. Såg faktisk denne filmen seinast på sø...Så morsomt. Såg faktisk denne filmen seinast på søndag, også i dag snublar eg over dette innlegget. No må eg på jakt etter grøne tomatar, trur eg ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-63663067012057907272011-11-09T10:01:46.948+01:002011-11-09T10:01:46.948+01:00Har også sett filmen og prøvde å finne grønne toma...Har også sett filmen og prøvde å finne grønne tomater dengang. Men nå skal jeg se om jeg kan finne noen i en invandrer butikk. Det ser så deilig ut! Takk for oppskriften. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-14850472657790784452011-11-09T06:22:25.441+01:002011-11-09T06:22:25.441+01:00Elsker filmen og har alltid hatt lyst til å prøve....Elsker filmen og har alltid hatt lyst til å prøve. Takk for fin oppskrift :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09845218195411659721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-32473398533937558322011-11-08T16:36:21.830+01:002011-11-08T16:36:21.830+01:00Varme tomate er jo godt, så man kan kanskje bruke ...Varme tomate er jo godt, så man kan kanskje bruke røde store klasetomater også? Mmmmm.....Hooneynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-11219479542559077732011-11-08T15:44:17.512+01:002011-11-08T15:44:17.512+01:00Ja, det er sant, Frida! Jeg har lett etter boka i ...Ja, det er sant, Frida! Jeg har lett etter boka i hyllene mine, men finner den ikke:(<br /><br />Disse skal helt klart prøves mmmmmmmmGretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-44463159501867551622011-11-08T15:30:41.333+01:002011-11-08T15:30:41.333+01:00Bra blogg, Frida!
Det er Magne fra VG her. I dag...Bra blogg, Frida! <br /><br />Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Vil du ha flere tips om gode blogger kan du følge Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvgMagne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-2635730564115563482011-11-08T15:03:32.257+01:002011-11-08T15:03:32.257+01:00@ Gretel: Jeg har ikke brukt oppskriften fra boka...@ Gretel: Jeg har ikke brukt oppskriften fra boka. Jeg mener å huske at den er laget med maismel, så akkurat det har jeg hoppet over. Baconfett er absolutt en vinner. De er kjempegode sammen med litt sprøstekt bacon på toppen også. Mmmm!<br /><br />@ Theres: Takk :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-14424633854467234032011-11-08T14:05:46.501+01:002011-11-08T14:05:46.501+01:00Tack för dina recept! Detta måste jag verkligen pr...Tack för dina recept! Detta måste jag verkligen prova. Ser och låter hur gott som helst :)<br /><br />//TheresAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-1712190130010353012011-11-08T12:14:18.555+01:002011-11-08T12:14:18.555+01:00Åh, nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte grønne tom...Åh, nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte grønne tomater på Lørdag!<br /><br /> Har du brukt oppskriften fra boka? ( Fried green tomatoes at Whistlestopp cafe)<br />Synes å erindre at de blir stekt i baconfett (smatt) Kanskje man kan prøve ribbefett neste gang man har ribbe?Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-48343872201401420872011-11-08T11:27:01.662+01:002011-11-08T11:27:01.662+01:00Veldig godt :)Veldig godt :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-81825509797672964722011-11-08T11:17:36.648+01:002011-11-08T11:17:36.648+01:00Ojoj, så godt ut!Ojoj, så godt ut!Lenehttp://www.kvinnemagasinet.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-44234663937879359292011-11-08T10:08:37.657+01:002011-11-08T10:08:37.657+01:00Hehe, jepp! Men jeg tror nesten at man bare må snu...Hehe, jepp! Men jeg tror nesten at man bare må snuble over disse tomatene altså. Grønne tomater er noe jeg alltid ser etter når jeg er i grønnsaksbutikken, men noe jeg ytterst sjelden får tak i. Jeg tror jeg må dyrke mine egne til sommeren :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-13859960103778052192011-11-08T08:29:22.915+01:002011-11-08T08:29:22.915+01:00Du altså, ser fristende ut som vanlig, blir man vi...Du altså, ser fristende ut som vanlig, blir man virkelig lurt ut i grønnsakverdenen på let nå da!? ; )Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.com