tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post8702681580366560894..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Rødvinsmarinert fårefilet med pesto og fetakrem i tomatFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-924797101829349982011-07-03T22:12:09.766+02:002011-07-03T22:12:09.766+02:00Ja, vet du, jeg mistenker at den marinaden som lig...Ja, vet du, jeg mistenker at den marinaden som ligger i tjukke lag rundt grillkjøttet i butikken er en grei måte for produsenten å kamuflere kjøtt av litt mindre god kvalitet. Dessuten smaker det jo det samme av alt! Samme oransje guffe på det meste.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-85102754647202925462011-07-03T21:36:15.246+02:002011-07-03T21:36:15.246+02:00Er helt enig med deg i at kjøttet får en mye hygge...Er helt enig med deg i at kjøttet får en mye hyggeligere innholdsfortegnelse om man kjøper det "bart" og gjør jobben selv. Det er nesten vanskelig å få tak i kjøtt naturell i disse grilltider. Tipper at de tjener ganske bra på å selge kjøttet marinert. :-)Anonymousnoreply@blogger.com