tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post8599311922092513503..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Thai fiskebollerFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-73373667638485740692011-01-17T14:56:32.106+01:002011-01-17T14:56:32.106+01:00Takk Janicke :)Takk Janicke :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-3490775535564944232011-01-17T14:53:35.508+01:002011-01-17T14:53:35.508+01:00Den oppskriften ser så spennende ut :-D fantastisk...Den oppskriften ser så spennende ut :-D fantastisk!!Janickehttp://www.sunnfamilie.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-54711445247134376432011-01-17T05:26:58.675+01:002011-01-17T05:26:58.675+01:00Så gøy å høre Alexia. Og veldig nyttig å høre at d...Så gøy å høre Alexia. Og veldig nyttig å høre at de ble bra selv om du ikke lot røra stå og sette seg.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-45760022807990473552011-01-16T23:43:36.011+01:002011-01-16T23:43:36.011+01:00Pangasius var helt suveren til fiskekaker! Nå juks...Pangasius var helt suveren til fiskekaker! Nå juksa jeg bittelitt med oppskriften, utelot noen av ingrediensen, som sitrongress....men ble veldig gode, og falt ikke sammen, selv om jeg etterpå så at jeg skulle latt røra stå over natta. Jeg stekte de med det samme og det gikk fint. Nå blir det enkelt å få ungene til å spise fisk!Alexiahttp://www.mortil4.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-68090391182464699072011-01-11T10:27:32.052+01:002011-01-11T10:27:32.052+01:00Utrolig fristende, skal prøves:)Utrolig fristende, skal prøves:)Linehttp://lilalife.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8790390173911262472011-01-10T11:42:54.128+01:002011-01-10T11:42:54.128+01:00Hehe, ja det er godt man ikke er alene om frityran...Hehe, ja det er godt man ikke er alene om frityrangsten. Jeg tror absolutt ikke det er noe i veien for å bytte ut fisketypene med vanlig norsk hvit fisk. Det blir hipp som happ :) Pangasius og tilapia er helt ordinære milde hvite fisker, uten noen viktige spesialegenskaper.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-77657495257071618572011-01-10T08:57:45.607+01:002011-01-10T08:57:45.607+01:00Jeg har angst for frityr, derfor ble jeg glad for ...Jeg har angst for frityr, derfor ble jeg glad for den parantesen din over bildene:) Er det noe i veien for å bytte ut disse rare fisketypene med seifilet? Eller sagt på en annen måte, hvordan er disse fiskevariantene ift klassiske norske (halv)hvite fisketyper?Wernerhttps://www.blogger.com/profile/08415828009506946900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-10048543008582222752011-01-10T05:58:06.420+01:002011-01-10T05:58:06.420+01:00Ja, jeg prøver stort sett å ikke gjøre det for kom...Ja, jeg prøver stort sett å ikke gjøre det for komplisert. Livet består jo av andre ting enn å stå på kjøkkenet (selv om jeg vel ganske åpenbart er veldig glad i stå på kjøkkenet da).<br /><br />Og ja, lavkarbomat er absolutt herlig! Blir spennende å se hva du lager på bloggen din :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88640479081006634152011-01-10T03:10:09.387+01:002011-01-10T03:10:09.387+01:00Det er så mye godt å finne på bloggen din og mye s...Det er så mye godt å finne på bloggen din og mye ser ikke så altfor komplisert ut heller.. Jeg er ikke mesterkokk på kjøkkenet, hehe. <br /><br />Jeg har lagd en kategori på bloggen min; ''kosthold/mat'' og der skal jeg etterhvert få skrevet om retter jeg lager og mye av det har jeg nok funnet her;) Og da linker jeg til dine oppskrifter selvfølgelig!<br /><br />Herlig at det går ingridhttp://www.ingridvollan.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-77288374053063676072011-01-09T22:13:15.691+01:002011-01-09T22:13:15.691+01:00Hehe, ja den dukket opp til slutt :)Hehe, ja den dukket opp til slutt :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-60156025611448150262011-01-09T21:48:06.722+01:002011-01-09T21:48:06.722+01:00Se det - du har funnet oppskriften! Thai fiskekake...Se det - du har funnet oppskriften! Thai fiskekaker med agurk salat står for tur!Mat på Bordethttps://www.blogger.com/profile/02151277423222521811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-70171358656601159422011-01-09T21:07:04.097+01:002011-01-09T21:07:04.097+01:00Ja, det var veldig freshe altså. Deilig å få litt ...Ja, det var veldig freshe altså. Deilig å få litt variasjon på fiskematen.<br /><br />Pangasiusfiletene synes jeg som regel gjør seg best når jeg steker dem i ovn. Men alle former for steking bør vel funke. De smaker jo ikke så mye, så jeg synes de er best når man også bruker mye krydder og smakstilsetninger. Eller en skikkelig krydret saus til.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-57386646540854461292011-01-09T21:01:28.953+01:002011-01-09T21:01:28.953+01:00Spennende...
har prøvd de der pangasiusfiletene, m...Spennende...<br />har prøvd de der pangasiusfiletene, men ikke helt funnet åssen tilberede de. Dette hørtes godt ut, og skal prøves en dag!Alexiahttp://www.mortil4.no/noreply@blogger.com