tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post6754700542959172356..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: LavkarbopastaFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-10935683636262288492012-03-14T21:51:24.778+01:002012-03-14T21:51:24.778+01:00Tusen takk for rapport! Kjekt å vite :)Tusen takk for rapport! Kjekt å vite :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-35941171226793437342012-03-14T16:20:33.856+01:002012-03-14T16:20:33.856+01:00Da har jeg frosset (og tint) pastaen. Lot det tørk...Da har jeg frosset (og tint) pastaen. Lot det tørke ganske lenge på benken, og passet på å ikke presse det sammen i porsjonsposene. Tinte en porsjon i går og spiste sammen med en carbonaravariant - nydelig! Tinte pastaen i mikroen først :) Ikke noe forringet smak eller konsistens her :)Camomillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8563520232167710282012-03-01T07:08:29.010+01:002012-03-01T07:08:29.010+01:00At det ikke ble noe igjen til frysing er jo et god...At det ikke ble noe igjen til frysing er jo et godt tegn :) Bra at det smakte.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-42749006767238030452012-02-29T08:59:19.805+01:002012-02-29T08:59:19.805+01:00Det ble ikke noe igjen til frysing, neste gang får...Det ble ikke noe igjen til frysing, neste gang får jeg lage to brett :p Laget pastaen og Alfredosausen, deilig og mettende mat! Resten er lunsj i dag, tusen takk for oppskrift :)Camomillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-55401909851361813832012-02-28T13:07:31.496+01:002012-02-28T13:07:31.496+01:00Akkurat det samme lurte jeg på også :) Det må jo v...Akkurat det samme lurte jeg på også :) Det må jo være supert å ha en boks med nøster i fryseren til litt kjapp middag :)Camomillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-15474593050697158382012-02-16T06:53:47.803+01:002012-02-16T06:53:47.803+01:00Takk Inger. Så koselig å høre. Jeg har ikke prøvd ...Takk Inger. Så koselig å høre. Jeg har ikke prøvd å fryse "pastaen", men jeg kan ikke se noen grunn til at det ikke burde gå helt fint :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-81974580542972908822012-02-15T14:50:49.563+01:002012-02-15T14:50:49.563+01:00Kan det fryses?
Er stor fan av bloggen din forrest...Kan det fryses?<br />Er stor fan av bloggen din forresten!! Du har reddet mang en middag i år :)Ingernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8801659968996930722012-01-21T14:09:11.063+01:002012-01-21T14:09:11.063+01:00:):)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-65451712530911042332012-01-21T14:08:47.658+01:002012-01-21T14:08:47.658+01:00Godkjennelse fra en italiener er vel det beste ste...Godkjennelse fra en italiener er vel det beste stempelet man kan få! Hurra! <br /><br />Alfredosausoppskriften kommer i løpet av et par dager på bloggen. Men det er en saus på smør, fløte, litt hvitløk, parmesan og pepper. Kjempegod :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-87758919440387450272012-01-21T12:48:30.465+01:002012-01-21T12:48:30.465+01:00Har også hevet meg på pasta-bølgen og lagde som de...Har også hevet meg på pasta-bølgen og lagde som deg også lasagne i går! GODT! til og med min kjære italiener syns den var perfekt :) lurer på hvilken saus alfredo er? Så godt ut!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-25221100643583855462012-01-21T09:34:36.184+01:002012-01-21T09:34:36.184+01:00Har nok lest litt raskt over linjene ;) Trudde års...Har nok lest litt raskt over linjene ;) Trudde årstallet var 2011.... So nei, då trur eg ikkje det er han som har originalen :)Mariann Shttps://www.blogger.com/profile/02250871658434222663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-62179837270524015022012-01-21T00:34:32.977+01:002012-01-21T00:34:32.977+01:00Tror du? Han linker jo bak til en annen blogg, som...Tror du? Han linker jo bak til en annen blogg, som la ut oppskriften i mars i fjor...<br /><br />Her: http://receptlchf.blogspot.com/2011/03/lasagne_27.htmlFridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-55769596394133832652012-01-21T00:20:26.081+01:002012-01-21T00:20:26.081+01:00Samme kar den kjem frå egentlig :) skal ha lasagne...Samme kar den kjem frå egentlig :) skal ha lasagne i mårgå, gleder meg :) For den var knallgod :) god helg :)Mariann Shttps://www.blogger.com/profile/02250871658434222663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-34530596805124859312012-01-21T00:19:30.449+01:002012-01-21T00:19:30.449+01:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Mariann Shttps://www.blogger.com/profile/02250871658434222663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-80962825569590451732012-01-20T22:35:22.851+01:002012-01-20T22:35:22.851+01:00Jeg har sett den oppskriften der, men det er nok i...Jeg har sett den oppskriften der, men det er nok ikke originalen. Oppskriften du viser til ble lagt ut nå i januar. Men jeg har googlet litt, og funnet den på en svensk blogg lagt ut i fjor sommer. Der står det også at den er funnet et annet sted, uten at kilden er oppgitt. Så det er ikke godt å vite.<br /><br />Har testa pastaen i lasagneformat i dag. Kjempebra! Jeg er superfornøyd :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-30366357698725163322012-01-20T22:32:58.851+01:002012-01-20T22:32:58.851+01:00Jeg laget lasagne på den i dag, og er superfornøyd...Jeg laget lasagne på den i dag, og er superfornøyd med resultatet! Så det kan absolutt anbefales :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-56443639561689502122012-01-20T22:30:58.103+01:002012-01-20T22:30:58.103+01:00Her har du originalen, trur eg :) http://lchfopskr...Her har du originalen, trur eg :) http://lchfopskrifter.dk/lchf-pasta-bandspaghetti-tagliatelle<br />Eg er veldig fornøgde, men enig i at som tagliatelle er den for tjukk med 4 egg. Er best om du reduserer til 3 egg/90 g ost/27 g fiberhusk/litt salt. Den er nok litt tørrare i smak enn vanlig pasta, men uansett knallgod. Men i lasagne kan du faktisk ikkje kjenne forskjell om det er sånne plater Mariann Shttps://www.blogger.com/profile/02250871658434222663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-77328276889807076682012-01-20T21:20:25.365+01:002012-01-20T21:20:25.365+01:00Hmm... Så spennende ut ;-) Må innrømme at lasagne ...Hmm... Så spennende ut ;-) Må innrømme at lasagne er en av tingene jeg virkelig savner på lchf. Skal prøve å lage lasagneplater av denne oppskriften i løpet av neste uke :-)Mat for sjelenhttps://www.blogger.com/profile/03388750164501404997noreply@blogger.com