tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post661593325129103158..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: PizzasausFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-74337912217778468122012-03-11T01:39:39.522+01:002012-03-11T01:39:39.522+01:00Ja, det går minst like bra. Det er kanskje enda en...Ja, det går minst like bra. Det er kanskje enda enklere egentlig :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-71530884645088242772012-03-10T19:15:07.638+01:002012-03-10T19:15:07.638+01:00Hvis man ikke har en blender, går det da å bruke e...Hvis man ikke har en blender, går det da å bruke en stavmikser?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-2385206240611870702011-07-29T17:33:47.226+02:002011-07-29T17:33:47.226+02:00Det går nok helt fint! Da må du kanskje tilsette l...Det går nok helt fint! Da må du kanskje tilsette litt ekstra salt/krydder. Du får smake det til...Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-42073964091837584862011-07-29T14:31:40.843+02:002011-07-29T14:31:40.843+02:00Hei ! Er det mulig å lage denne sausen uten ansjos...Hei ! Er det mulig å lage denne sausen uten ansjos? Da tenker jeg på smaken? For jeg tåler ikke ansjos,hehe !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-18880389681561253352011-05-28T11:09:03.834+02:002011-05-28T11:09:03.834+02:00Ja, det kan du i de fleste tilfeller. Der hvor smø...Ja, det kan du i de fleste tilfeller. Der hvor smøret har mye å si for smaken må du velge smør, som i smørsauser for eksempel (bearnaise, hollandaise osv.). Men husk at det ikke er usunt for deg å spise smør heller. Det er kanskje viktigere å bytte ut enkelte typer planteoljer med cocosa tenker nå jeg. Du må bare prøve deg litt frem i forhold til hvordan du liker smaken og stekeegenskapene til Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-12679348075649637382011-05-28T10:59:45.377+02:002011-05-28T10:59:45.377+02:00hei denne skal prøves.kan jeg bruke cocosa til mat...hei denne skal prøves.kan jeg bruke cocosa til matlaging istedet for meierismør? et sunnere alternativ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-89067433704231600092011-05-27T23:15:39.658+02:002011-05-27T23:15:39.658+02:00Åh, men en ordentlig Margarita trenger ikke være k...Åh, men en ordentlig Margarita trenger ikke være kjedelig. Margarita på skikkelig hvetebunn, stekt i stenovn, fortrinnsvis inntatt med rødvin i Italia, er noe av det beste som finnes! Nytelse på høyt nivå. Det er vel det som er så fantastisk med den italienske maten. Den er så enkel (og vanskelig), men likevel så god. Hehe, jeg er en svoren karbohydratspiser, og legger på meg en kilo eller fem Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-29425045032522846722011-05-27T22:33:52.081+02:002011-05-27T22:33:52.081+02:00Det så jo veldig godt ut! :)
jeg er ingen stor pi...Det så jo veldig godt ut! :)<br /><br />jeg er ingen stor pizzaelsker. En kjedelig en er jeg også, for jeg vil helst ha en plain Margarita...eller en skikkelig gammeldags norsk med kjøttdeig, løk og tomatsaus.<br />Kansje på tide å fornye seg litt?Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-28826958272812779602011-05-27T13:59:48.599+02:002011-05-27T13:59:48.599+02:00Tusen takk Janne! Dette var en utrolig koselig til...Tusen takk Janne! Dette var en utrolig koselig tilbakemelding. Jeg er glad for å høre at du finner inspirasjon til variasjon her. Det var kanskje litt av det som var grunnen til at jeg begynte denne matbloggen, nemlig å motbevise påstanden om at lavkarbo/lchf er ensidig. Jeg har vel aldri spist så variert som jeg gjør etter at jeg la om kosten til lchf.<br /><br />Masse lykke til med det nye Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-83414727057379027392011-05-27T13:49:05.345+02:002011-05-27T13:49:05.345+02:00først vil jeg bare takke deg for at det finnes sli...først vil jeg bare takke deg for at det finnes slike som deg. er akkurat i oppstartsfasen av lchf men synes det går greit.... Alle som jeg kjenner som har gått på lchf før sier at jeg kommer til å gi opp fordi jeg må spise den samme maten dag i og dag ut..... men der tar jo de fullstendig feil. og det er takket være deg... jeg har funnet utolig mange gode oppskrifter her inne, og jeg håper du jannes verdenhttp://janneshobbyrom.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-61235897865396018632011-05-27T09:26:05.556+02:002011-05-27T09:26:05.556+02:00Håper pizzasausen faller i smak da Lykkeliten. Og ...Håper pizzasausen faller i smak da Lykkeliten. Og tusen takk. Hyggelig å høre at du finner inspirasjon her :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-3896029588328988432011-05-27T09:21:04.442+02:002011-05-27T09:21:04.442+02:00Hm, dette bør prøves på fredagens faste pizza her ...Hm, dette bør prøves på fredagens faste pizza her i huset. Den tradisjonen har vi nemlig ikke kuttet ut selv om vi voksne spiser lavkarbo.<br /><br />Tusen takk for masse inspirasjon her på bloggen dinLykkelitenhttps://www.blogger.com/profile/02801558961692545139noreply@blogger.com