tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post6501472314138902736..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Kyllinglår med pepperrotsmørFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-89561874907366257002011-05-03T06:53:10.825+02:002011-05-03T06:53:10.825+02:00Det høres ut som en deilig frokost som kommer til ...Det høres ut som en deilig frokost som kommer til å mette langt utover dagen. Smart :) Og ostesaus... Mmmmm!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-32264090049037128802011-05-02T22:16:50.948+02:002011-05-02T22:16:50.948+02:00Jeg skal lage dette til frokost i morgen!
Bare bru...Jeg skal lage dette til frokost i morgen!<br />Bare bruke hvitløkssmør eller kryddersmør og en dæsj vanlig:)<br />+ lager vel en liiiten ostesaus til x)<br /><br />Har lagd det en gang tidligere og jeg elsket det!<br />De svømte jo nesten i smør, men det gjorde meg INGENTING!Hellenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-71393541142971936102011-03-02T01:15:23.284+01:002011-03-02T01:15:23.284+01:00Grattis Frida!!! Veldig fortjent :-D Ser helt sinn...Grattis Frida!!! Veldig fortjent :-D Ser helt sinnsykt godt ut også!!Janickehttp://www.sunnfamilie.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-66656141236765306462011-02-24T18:17:17.516+01:002011-02-24T18:17:17.516+01:00@ Maria: Det hørtes deilig ut. Jeg har også prøvd ...@ Maria: Det hørtes deilig ut. Jeg har også prøvd en variant med masse hvitløk og urter i smøret. Det var også en vinner.<br /><br />@ Ingrid: Ja, ikkesant. Men hva passer ikke bacon til egentlig? ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-41970179687447187242011-02-24T10:46:17.029+01:002011-02-24T10:46:17.029+01:00Kylling og bacon er nydelig sammen, dette skal jeg...Kylling og bacon er nydelig sammen, dette skal jeg prøve ut :)Ingridhttps://www.blogger.com/profile/02169276886386003140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-84619933850036381942011-02-24T08:22:15.086+01:002011-02-24T08:22:15.086+01:00Lagde disse ikveld, stekte dem på en seng av søtpo...Lagde disse ikveld, stekte dem på en seng av søtpotet og potet, brukte masse hvitløk og sitron i smøret siden jeg ikke hadde pepperrot, stod inne i nesten 2 timer siden middagsgjesten var forsinket.Det ble skikkelig snadder.<br /><br />Takk for god oppskrift :-)Marianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-70323275178973379392011-02-23T17:45:07.740+01:002011-02-23T17:45:07.740+01:00Takk Emelie.Det er nok en litt annen tone på "...Takk Emelie.Det er nok en litt annen tone på "kommentatorene" fra VG enn den tonen vi matbloggere generelt har oss i mellom. Nå har jeg vel sett drøyere eksempler på det enn Herr/Fru Anonym her, så jeg tar det med et skjevt smil :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-79522389596394199942011-02-23T17:36:32.549+01:002011-02-23T17:36:32.549+01:00Grattis Frida!Vel fortjent!
Og som i vårt tilfel...Grattis Frida!Vel fortjent! <br /><br />Og som i vårt tilfelle når me havna på VG, så snik da seg inn kommentarer som er "positive" og ikkje har eit snev av bittelitt sjalusi i seg. Da var dagens ironi fra meg;-)<br /><br />Lev kjendislivet ditt, du er no ihvertfall kjendis i matbloggeverden:-)Emeliehttp://www.alltidsulten.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-36517959323360038152011-02-23T07:10:13.686+01:002011-02-23T07:10:13.686+01:00@ Makro: Takk søte du.
@ Anonym: Hehe, nå er det ...@ Makro: Takk søte du.<br /><br />@ Anonym: Hehe, nå er det vel ikke meningen at du skal ta kommentaren om "kjendisliv" helt bokstavlig ;) Ingen fare for at noen blir høye på seg selv av å få et blogginnlegg på lesernes vg. Poenget er bare at det alltid er hyggelig med litt ekstra oppsmerksomhet vet du :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-46024009849302661952011-02-23T00:19:59.620+01:002011-02-23T00:19:59.620+01:00He-he:) "Kjendisliv". Du SKAL LAGE MYE T...He-he:) "Kjendisliv". Du SKAL LAGE MYE TEIT FOR ikke Å HAVNE på forsiden noe sted i dagens mediesamfunn. Når TV-kanaler lager serier med folk som er kjendiser fordi de er kjendiser...Get my drift? Men gode tanker bak kyllingen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-80391538074165238102011-02-22T23:56:14.090+01:002011-02-22T23:56:14.090+01:00Gratulerer med "kjendisliv" og forsiden ...Gratulerer med "kjendisliv" og forsiden av vg -du er i godt selskap der -Velfortjent også ;)Makronellahttps://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-58511075405987573422011-02-22T22:48:43.819+01:002011-02-22T22:48:43.819+01:00Takk Nannah ♥Takk Nannah ♥Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-85787907415055393132011-02-22T22:37:08.982+01:002011-02-22T22:37:08.982+01:00Heia, Frida! Så morro:D
Og det ser skikkelig godt...Heia, Frida! Så morro:D<br /><br />Og det ser skikkelig godt ut også da!<br /><br />klem fra nannahAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-76255291468209331792011-02-22T22:26:20.791+01:002011-02-22T22:26:20.791+01:00@ Makro: Ja, vet du, det ble nesten litt tungt for...@ Makro: Ja, vet du, det ble nesten litt tungt for meg. Derav tipset om å tilsette litt syrlighet med sitron eller balsamico. Men pepperrot er digg. Litt som en slags mild wasabi.<br /><br />@ Takk Magne. Kjempestas!<br /><br />@ Invild: Så koselig med kompliment fra mannen din. Håper middagen smaker.<br /><br />@ Metallian: Bacon blir liksom aldri feil ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-55705342498360305382011-02-22T21:39:50.586+01:002011-02-22T21:39:50.586+01:00Kylling og bacon, det kan ikke bli feil-denne vari...Kylling og bacon, det kan ikke bli feil-denne varianten spennende ut!Metallianhttp://www.matmoro.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-5353945527834532342011-02-22T16:56:25.338+01:002011-02-22T16:56:25.338+01:00Dette blir middag hos oss i morgen :D Vi gleder os...Dette blir middag hos oss i morgen :D Vi gleder oss alle sammen, spesielt mannen, som uttalte her om dage: den bloggen der er ett funn ;)Ingvildhttps://www.blogger.com/profile/00932347877589445589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-86084050116699506532011-02-22T16:17:51.581+01:002011-02-22T16:17:51.581+01:00Hei, Magne fra VG Nett her. Nå har jeg lagt oppskr...Hei, Magne fra VG Nett her. Nå har jeg lagt oppskriften din som dagens middagstips på Lesernes VG.Magne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-18026905413771476052011-02-22T09:29:23.973+01:002011-02-22T09:29:23.973+01:00Dette så skikkelig snadder ut, eller burde jeg si ...Dette så skikkelig snadder ut, eller burde jeg si dette og, pepperrot har jeg lite erfaring med -men har jo via dette livet stadig stiftet nye bekjenskaper i matveien så hvorfor ikke pepperrot og ;)Makronellahttps://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.com