tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post6479262294668012352..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Fylte svinebiffer med mozzarella og soltørkede tomaterFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-17131382507843661812011-05-30T18:17:32.318+02:002011-05-30T18:17:32.318+02:00Mhm! ;)Mhm! ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-27914924233500274562011-05-30T16:36:43.219+02:002011-05-30T16:36:43.219+02:00Har bare en kommentar: Mmmmm :)Har bare en kommentar: Mmmmm :)Makronellahttp://www.lavkarbogjortenkelt.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-72832409728868416262011-05-30T14:39:42.608+02:002011-05-30T14:39:42.608+02:00Enig med deg Helen. Jeg er også egentlig mer glad ...Enig med deg Helen. Jeg er også egentlig mer glad i kyllingfileter enn svinebiffer. I hvert fall når det kommer til magert kjøtt. Og mozzarella er digg! Særlig bøffelmozzarella. Mmmm!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-80493875158860960972011-05-30T14:20:14.872+02:002011-05-30T14:20:14.872+02:00Jeg kan godt finne på å bruke kyllingfileter til d...Jeg kan godt finne på å bruke kyllingfileter til det der også jeg.. :D (Er ikke så glad i svin..) Og spiser jeg ost er mozzarella et av de beste alternativene! Nam nam!Helenhttps://www.blogger.com/profile/05483960622121804951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-47222860575873252872011-05-30T12:47:18.334+02:002011-05-30T12:47:18.334+02:00veldig lurt Arne. Og mmm, en sånn lammesteik tror ...veldig lurt Arne. Og mmm, en sånn lammesteik tror jeg at jeg må prøve meg på :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8826122553928766442011-05-30T12:38:32.202+02:002011-05-30T12:38:32.202+02:00Deilig!!Jeg bruker en grov nål ala stoppenål og &q...Deilig!!Jeg bruker en grov nål ala stoppenål og "syr" med bomulls hyssing;det samme gjør jeg med lammesteik - tar ut beinet slik at det blir ei stor lomme som jeg fyller med f eks brunet løk og sopp før jeg syr igjen...Arnehttp://hagenpaakleiva.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-17263477499503074292011-05-30T12:21:49.158+02:002011-05-30T12:21:49.158+02:00Og det går selvfølgelig an å pakke biffene inn i b...Og det går selvfølgelig an å pakke biffene inn i baconskiver, eller spekeskinke, istedenfor å feste dem sammen. Da slipper man at osten renner ut. Det er bare blitt litt mye bacon på meg i det siste, så da lot jeg være med det denne gangen :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.com