tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post5424635286547906221..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Carne no Tacho com Couve - Brasiliansk FårikålFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-14804701327938920692010-10-19T08:58:18.187+02:002010-10-19T08:58:18.187+02:00å nå skjønner jeg! Skjønte ikke hvorfor man skulle...å nå skjønner jeg! Skjønte ikke hvorfor man skulle vente med halvparten av krydderet, men saltet er lurt :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-61702523846268375752010-10-16T08:36:09.951+02:002010-10-16T08:36:09.951+02:00Jeg ser at jeg har formulert meg litt klønete. Du ...Jeg ser at jeg har formulert meg litt klønete. Du har alt krydderet oppi fra begynnelsen av, bortsett fra halvparten av saltet. Jeg bare synes det var greit å holde igjen litt på saltet fordi det tross alt er den del saltsmak i baconet også.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-73781009909521973062010-10-15T10:11:23.581+02:002010-10-15T10:11:23.581+02:00nammm enda en inspirerende yammi rett fra deg :-)S...nammm enda en inspirerende yammi rett fra deg :-)Skal resten av krydderet oppi sammen med kålen?Anonymousnoreply@blogger.com