tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post4977510406102027898..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: SellerirotrøstiFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88764720709015578362014-01-11T18:05:39.723+01:002014-01-11T18:05:39.723+01:00I kveld ble det biff med sellerirøsti, kryddersmør...I kveld ble det biff med sellerirøsti, kryddersmør, agurk og litt oransje paprika. Fryktelig godt! Takk for røstioppskriften, den kommer jeg nok til å bruke mye. Godt uten parmesan også - tåler ikke melk. Hilsen veldig fornøyd Josephine Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-82518903895849875832012-03-18T18:22:27.853+01:002012-03-18T18:22:27.853+01:00Ja, hehe, det sølvpapiret du ser på bildet fikk je...Ja, hehe, det sølvpapiret du ser på bildet fikk jeg slite med. Det satt bom fast på undersiden av sellerirotrøstiene. Så rart at de blir myke. Mer parmesan kan kanskje hjelpe? Og en runde med grillelementet i ovnen på slutten av steketiden kanskje?Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-80948850645708424422012-03-18T17:18:43.939+01:002012-03-18T17:18:43.939+01:00Jeg ser det står bakepapir, men på bildet er det d...Jeg ser det står bakepapir, men på bildet er det da aliminiumsfolie, er det ikke? Har laget disse et par ganger nå, men de blir ikke sprø... Jeg har brukt soyaolje i stedenfor olivenolje, og stekt på godt smurt bakepapir, så jeg skjønner ikke hvorfor de blir så myke... Noen tips?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-20409751883835659282011-09-09T07:04:12.064+02:002011-09-09T07:04:12.064+02:00Det høres deilig ut Rie! Gøy å høre at det smakte ...Det høres deilig ut Rie! Gøy å høre at det smakte :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-13375469693855396432011-09-08T19:47:01.110+02:002011-09-08T19:47:01.110+02:00Disse var supergode! Mine trengte litt lenger tid ...Disse var supergode! Mine trengte litt lenger tid i ovnen for å bli sprø. 30 min + litt grill. Jeg hadde hardkokte egg, løyrom og dill i tillegg til pepperrotdressing og gravlaks. Helt himmelsk!Rienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-68647290322167865242011-09-07T03:59:02.337+02:002011-09-07T03:59:02.337+02:00Takk klummefabrikken. Håper de smaker da :)Takk klummefabrikken. Håper de smaker da :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-32158320357545988172011-09-06T14:29:13.490+02:002011-09-06T14:29:13.490+02:00Det ser fantastisk ud! Det skal bestemt prøves. Ta...Det ser fantastisk ud! Det skal bestemt prøves. Tak for den opskriftAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-30299736781393620512011-09-05T20:50:01.859+02:002011-09-05T20:50:01.859+02:00@Ho: Takk. Håper mandagen din også har vært fin :)...@Ho: Takk. Håper mandagen din også har vært fin :)<br /><br />@ Janicke: Takk :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-58144057812845431912011-09-05T16:22:13.033+02:002011-09-05T16:22:13.033+02:00Ser fantastiske ut :-DSer fantastiske ut :-DJanickehttp://sunnfamilie.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-34807756462598427262011-09-05T09:44:05.131+02:002011-09-05T09:44:05.131+02:00Det såg godt ut, trur eg må lure dei med i en midd...Det såg godt ut, trur eg må lure dei med i en middag denne veka! Fin mandag til deg :)Hohttp://naturlig-sunn.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-43622124339725500342011-09-04T20:24:18.292+02:002011-09-04T20:24:18.292+02:00@ Ingvild: Så stas å høre. Fortsatt god helg til d...@ Ingvild: Så stas å høre. Fortsatt god helg til deg også :)<br /><br />@ Gitte: Hurra hurra hurra! Også smågeitkjøtt da! Nam nam nam!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-80591474691388846292011-09-04T19:53:11.754+02:002011-09-04T19:53:11.754+02:00gode,gode,gode....! Pepperrotcreméfraiche med MASS...gode,gode,gode....! Pepperrotcreméfraiche med MASSE gressløk og smågeitkjøtt var fortreffelig følge....... mmmmmmGittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-38890859102282637412011-09-04T19:03:34.632+02:002011-09-04T19:03:34.632+02:00Gjett om de var gode sammen med biff, pepperrot dr...Gjett om de var gode sammen med biff, pepperrot dressing og tomat da :D Ha ei fortsatt flott helg Frida!Ingvildhttps://www.blogger.com/profile/00932347877589445589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-30358727359466124982011-09-04T00:19:01.014+02:002011-09-04T00:19:01.014+02:00Mine blir ikke så veldig tykke, men blir helt klar...Mine blir ikke så veldig tykke, men blir helt klart gjennomstekt. Tar litt tid i pannen, men ikke alt for lenge. Og smaker utrolig godt. Kan sikkert fint ha med løk der og.Linehttp://theshrinkingline.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-49862782589596301762011-09-03T17:54:55.614+02:002011-09-03T17:54:55.614+02:00@ Linn: Jeg mener å huske at potetene ikke stekes ...@ Linn: Jeg mener å huske at potetene ikke stekes før de formes til røsti. Jeg er også usikker på om det er vanlig med ost i potetrøsti. Så helt likt blir det vel ikke. Potetrøsti pleier også stekes i panne, mens disse stekes ferdig i ovn, så da slipper du trøbbelet med å snu dem.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-79586796790160755062011-09-03T17:49:45.990+02:002011-09-03T17:49:45.990+02:00Så digg ut!! Jeg er absolutt villig til å prøve se...Så digg ut!! Jeg er absolutt villig til å prøve sellerirot på denne måten. For å stille et dumt spørsmål på LCHF-bloggen. Men er metoden den samme som blir brukt til vanlig potetrøsti? Har nemlig erfaring med at jeg ikke fikk disse potetrøstiene til å henge sammen i det hele tatt...Linnhttps://www.blogger.com/profile/07662972498952299422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-22874654352525214942011-09-03T17:43:03.162+02:002011-09-03T17:43:03.162+02:00Invild: Oooh! Yummi! Den oppskriften sikler jeg og...Invild: Oooh! Yummi! Den oppskriften sikler jeg også til nå!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-31808767730893708042011-09-03T17:35:43.978+02:002011-09-03T17:35:43.978+02:00Dette passet veldig bra, spesielt siden jeg siklet...Dette passet veldig bra, spesielt siden jeg siklet over denne oppskriften tidligere i dag.<br />http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=1564Ingvildhttps://www.blogger.com/profile/00932347877589445589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-43093616445238342552011-09-03T16:19:40.674+02:002011-09-03T16:19:40.674+02:00Dine ser i grunn litt enklere ut å lage. Mindre st...Dine ser i grunn litt enklere ut å lage. Mindre steketid. Blir de ordentlig gjennomstekte? Jeg tror jeg må prøve meg på din variant også :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-68037783458264841402011-09-03T16:08:08.844+02:002011-09-03T16:08:08.844+02:00Ser vi har vært på samme tanken, bare brukt forskj...Ser vi har vært på samme tanken, bare brukt forskjellige metoder.Linehttp://theshrinkingline.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-27172233417369291892011-09-03T14:17:54.339+02:002011-09-03T14:17:54.339+02:00Ingeborg og Wenche: Da håper jeg dere blir fornøyd...Ingeborg og Wenche: Da håper jeg dere blir fornøyde :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-74425941874815821302011-09-03T14:08:00.998+02:002011-09-03T14:08:00.998+02:00Dette må prøves, ser kjempegodt ut. Hadde egentli...Dette må prøves, ser kjempegodt ut. Hadde egentlig tenkt jeg skulle lage fløtegratinert selleri til gravet laks, men tror jammen jeg skal prøve dette i stedet :-)Wenchehttps://www.blogger.com/profile/03178203472280349728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-54031668500174188012011-09-03T14:07:15.111+02:002011-09-03T14:07:15.111+02:00Oj, der har vi nok en ny favoritt! :) Dette skal p...Oj, der har vi nok en ny favoritt! :) Dette skal prøves snarest!Ingeborghttps://www.blogger.com/profile/16142722583209923398noreply@blogger.com