tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post3781125239042262207..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Hexebergs lavkarbobriksFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-28177309456839843902018-01-06T10:02:19.582+01:002018-01-06T10:02:19.582+01:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02386842023926806025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-30204871001452333132011-08-16T15:40:03.914+02:002011-08-16T15:40:03.914+02:00Smart Lille Persille. Det skal jeg proeve neste ga...Smart Lille Persille. Det skal jeg proeve neste gang.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-16282747050076091222011-08-15T19:07:21.656+02:002011-08-15T19:07:21.656+02:00Tips: Reduser tørrvarene med 0.5 dl hver, finmal a...Tips: Reduser tørrvarene med 0.5 dl hver, finmal alt i blender - da får man tynne knekkebrød (stekes slik "Anonym" over skriver. Siste runde byttet jeg ut solsikkefrøene med gresskarkjerner - nam!Lille Persillehttps://www.blogger.com/profile/03239022360005572355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-15948328856303501422011-01-28T18:20:11.487+01:002011-01-28T18:20:11.487+01:00Takk for tips. Jeg tror jeg kommer til å gå for de...Takk for tips. Jeg tror jeg kommer til å gå for den varianten neste gang. For jeg synes at de ble litt voldsomme. Kan fint tenke meg at de blir litt mindre mektige i knekkebrødformat. Jeg tenker at det er bedre å bli mett på pålegget enn på alle disse frøa.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-42016778684621720052011-01-28T18:16:28.542+01:002011-01-28T18:16:28.542+01:00Jeg lager disse fast, men da i knekkebrødvariant. ...Jeg lager disse fast, men da i knekkebrødvariant. Jeg brer tynt utover plata og lar de stå i ovnen 40-60 min. på ca 150 grader med døren på gløtt ETTER at den opprinnelige steketida er over. Da blir de ordentlig knasete og deilige! Men pass på at de ikke blir brent :) Deigen er dessuten MYE lettere å jobbe med enn alle andre knekkebrødoppskrifter jeg har prøvd ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-11808179668028164072011-01-25T00:27:57.533+01:002011-01-25T00:27:57.533+01:00sv: Du har nok helt rett! Var ikke klar over dette...sv: Du har nok helt rett! Var ikke klar over dette med muggsopp en gang jeg. Det er så mye man ikke vet om, men man lærer mens man lever :)<br /><br />Og disse briksene så jo bare fantastiske ut. Ingen grunn til å holde seg unna "brød" selvom man spiser lavkarbo! :Dmjuuuglyhttp://mjuuugly.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-64118938116429165482011-01-24T18:56:27.897+01:002011-01-24T18:56:27.897+01:00Så bra at du likte den Elena :)Så bra at du likte den Elena :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-88894041321019893082011-01-24T18:49:21.945+01:002011-01-24T18:49:21.945+01:00Den oppskriften prøvde jeg nå - helt suveren! Nam-...Den oppskriften prøvde jeg nå - helt suveren! Nam-nam! Tusen gjertelige takk! :-)Elenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-59145004479414510912011-01-23T21:45:28.862+01:002011-01-23T21:45:28.862+01:00Så bra! Hurra!Så bra! Hurra!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-83665316685866947912011-01-23T21:28:32.481+01:002011-01-23T21:28:32.481+01:00Denne oppskriften var helt super! Den var enkel og...Denne oppskriften var helt super! Den var enkel og veldig god! Tusen takk!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-10146445458246012142011-01-23T16:22:32.884+01:002011-01-23T16:22:32.884+01:00Du trenger ikke være redd for å dele andres oppskr...Du trenger ikke være redd for å dele andres oppskrifter. I følge norsk lov er det ikke copyright på oppskrifter. Det finnes en høyesterettsdom på det til og med. Det er bare copyright på bildene og teksten som ikke er en del av selve fremgangsmåten. Også regnes det som god kotyme å oppgi kilden til oppskriften da :) Klart, legger man ut alle oppskriftene i en kokebok, så blir det nok ikke så godtFridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-72639605324111608532011-01-23T16:15:29.670+01:002011-01-23T16:15:29.670+01:00Mulig at jeg var litt streng i min bokanmeldelse, ...Mulig at jeg var litt streng i min bokanmeldelse, for det er nok sikkert mange som vil like boka.<br />Det er jo en del oppskrifter jeg kommer til å prøve ut der!<br />Vet ikke helt hva jeg forventet meg, men sikkert noe nytt ;O)<br />Men så leser jo jeg mye på nett også da, har lært mye av andre bloggere og andre gode nettsider.<br />Jeg er litt skeptisk til å legge ut oppskrifter i hensyn til Lindahttps://www.blogger.com/profile/00440553133954795829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-62228745375256168872011-01-23T16:14:08.968+01:002011-01-23T16:14:08.968+01:00Ja, de er helt sjukt mettende! Blir mett så fort a...Ja, de er helt sjukt mettende! Blir mett så fort at det nesten er litt kjedelig. Men de er jo kjempepraktiske som mat i farta, når man bare vil bli mett i en fei.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-81058726039092969312011-01-23T16:10:28.468+01:002011-01-23T16:10:28.468+01:00Har laga disse briksene, synes de smaker kjempegod...Har laga disse briksene, synes de smaker kjempegodt med smør og pålegg, f.eks. pølse eller ost. Men blir veldig mett bare av én, synes jeg.hannemnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-44845016989383183062011-01-23T15:59:05.174+01:002011-01-23T15:59:05.174+01:00Takk for tips om din omtale Linda. Du skal ikke le...Takk for tips om din omtale Linda. Du skal ikke legge ut oppskriften på scones da?Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-29952761496488616852011-01-23T15:51:51.814+01:002011-01-23T15:51:51.814+01:00Jeg har også kommentert denne boka, du kan se det ...Jeg har også kommentert denne boka, du kan se det på bloggen min.<br />Kommer nok til å prøve ut disse + noen oppskrifter til.<br />Har bakt scones oppskriften med nøtter og ost, de var gode og et greit lite måltid i farta.<br />Oppskriften fant jeg i Norsk ukeblad for noen uker siden.Lindahttps://www.blogger.com/profile/00440553133954795829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-84854650962086575002011-01-23T15:26:39.372+01:002011-01-23T15:26:39.372+01:00Ja, kanskje de liker disse også da. De er inmari &...Ja, kanskje de liker disse også da. De er inmari "tunge", men det hjelper kanskje å lage dem litt tynnere enn jeg laget dem.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-61606561814103808102011-01-23T15:24:58.083+01:002011-01-23T15:24:58.083+01:00De ser gode ut :-D Barna her elsker flate brød som...De ser gode ut :-D Barna her elsker flate brød som ligner knekkebrød. De liker best knekkebrød men jeg er noen ganger for lat til å lage det heheJanickehttp://www.sunnfamilie.wordpress.comnoreply@blogger.com