tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post3749236971757712984..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Nøttekake med sjokoladefyllFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger54125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-3435989598007646792013-03-28T21:59:28.462+01:002013-03-28T21:59:28.462+01:00Hei!
Jeg ble så inspirert av denne kaken, at jeg ...Hei! <br />Jeg ble så inspirert av denne kaken, at jeg lånte nøttebunnen din til dagens påskekake :) Tradisjonskosthttps://www.blogger.com/profile/10533800771994301899noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-30127248452061152982012-02-12T21:31:19.973+01:002012-02-12T21:31:19.973+01:00Så bra! Hurra!Så bra! Hurra!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-29151034440879227172012-02-12T21:05:45.812+01:002012-02-12T21:05:45.812+01:00Denne kaken lagde jeg til morsdagen i dag,
fantas...Denne kaken lagde jeg til morsdagen i dag, <br />fantastisk god! Beste nøttekake jeg har smakt, og med Lindt 85% var sjokoladefyllet perfekt :)Melusinehttp://www.enjoydiary.net/no/melusine/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-44412901063020797402011-05-22T21:58:30.383+02:002011-05-22T21:58:30.383+02:00Kjempekoselig å høre at du finner inspirasjon her ...Kjempekoselig å høre at du finner inspirasjon her Britt! Og stas å høre at kaka falt i smak. Veldig lurt med kanel og muskat. Jeg synes jo bunnen var litt kjedelig i seg selv, men kan tenke meg at det blir litt mer fres i den med en tropisk aroma-vri. Det tipset skal jeg huske på neste gang jeg lager denne kaka.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-49588008737805230072011-05-22T21:52:07.071+02:002011-05-22T21:52:07.071+02:00Hei!
Jeg har nylig oppdaget bloggen din, og takk o...Hei!<br />Jeg har nylig oppdaget bloggen din, og takk og pris for d! Så masse herlig inspirasjon! =) Lagde denne kaka idag, og den falt virkelig i smak, nydelig god! Eneste forandringen jeg gjorde, var å ha i litt kanel og muskat i bunnen, sånn at den ble litt tropisk aroma aktig. Funka gull! Tusen takk for super oppskrift! =)Brittnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-23552516716145873572011-05-18T16:12:29.534+02:002011-05-18T16:12:29.534+02:00Så hyggelig å høre at du er ofte innom Cecilie! Og...Så hyggelig å høre at du er ofte innom Cecilie! Og veldig bra å høre at kaka ble god, selv om den ikke ble så høy. Jeg får prøve meg på oppskriften en gang til selv også for å se hvordan det går... (Hehe, fint med en god unnskyldning.)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-51099655069877426432011-05-18T14:29:20.736+02:002011-05-18T14:29:20.736+02:00Hei igjen, å tusen takk for kjapp tilbakemelding. ...Hei igjen, å tusen takk for kjapp tilbakemelding. <br />Elsker bloggen din, å er innom hvertfall en gang om dagen for å "stjele" tips og gode ideer:o) <br /><br />Ang den kaken så aner jeg ikke hva som kan ha skjedd. Fulgte oppskriften til punkt og prikke. Kan være eggene, men d stod jo store egg, så tok de største jeg fant:o)<br />Å når man ikke bruker gjær, så hever jo den heller ikkeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-58519033029889880272011-05-17T06:34:21.282+02:002011-05-17T06:34:21.282+02:00Å nei, så ergerlig! Jeg vet ikke helt hva jeg har ...Å nei, så ergerlig! Jeg vet ikke helt hva jeg har gjort annerledes... Jeg har bare laget denne en gang, og da ble den sånn. Kan nøttene være mer finmalte? Eller eggene større? Jeg vet ikke... Jeg ser jo at det er en til av de som har kommentert her (Gitte) som også har fått en flatere kake. Det får meg til å lure på om jeg hadde veldig flaks da jeg bakte denne. Jeg husker jeg ble litt overrasket Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-38937531820291565222011-05-17T01:29:02.392+02:002011-05-17T01:29:02.392+02:00Jeg skjønner bare ikke hvordan du har fått kaka så...Jeg skjønner bare ikke hvordan du har fått kaka så stor og luftig. Min ble flat og nesten for godt stekt, enda da hadde den kun stått inne i ovnen i 33 minutter. <br />Å hvordan fikk du glasuren så fyldig og lys i fargen?<br /><br />CecilieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-54562647958705925652011-05-16T20:16:19.658+02:002011-05-16T20:16:19.658+02:00Jeg har ikke prøvd, men man skulle tro at det går ...Jeg har ikke prøvd, men man skulle tro at det går greit. Fortell gjerne hvordan det gikk å fryse den hvis du prøver :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8106370129262791312011-05-16T12:27:38.372+02:002011-05-16T12:27:38.372+02:00Denne kaken skal jeg lage til 17.mai!
Veit du om ...Denne kaken skal jeg lage til 17.mai!<br /><br />Veit du om den kan fryses i porsjonsbiter?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-46894329659604012092011-05-01T18:32:06.931+02:002011-05-01T18:32:06.931+02:00Så ergerlig. Jeg har igrunn ikke noen gode tips ti...Så ergerlig. Jeg har igrunn ikke noen gode tips til deg. Mitt sjokoladefyll har det med å skille seg med jevne mellomrom det også, men det samler seg alltid når jeg tar fyllet av varmen og over i en bolle og pisker som bare pokker mens fyllet kjøles ned. Da får det også en litt kremete konsistens... Jeg gjør ikke noe spesielt med smøret, bare passer på at det ikke blir for varmt. Du kan evt. Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-14867483204432688962011-05-01T17:58:45.502+02:002011-05-01T17:58:45.502+02:00Hei
Jeg laget denne i går, men fikk ikke til sjok...Hei<br /><br />Jeg laget denne i går, men fikk ikke til sjokoladefyllet. Det bare skilte seg, og jeg prøvde å røre kraftig - men til ingen nytte. Har jeg gjort noe galt i forhold til temperaturforskjeller på smeltet smør osv? Hva er trikset? :)Lillianhttp://lillianba.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-1501789946382518072011-04-16T09:25:40.684+02:002011-04-16T09:25:40.684+02:00@ hundeblogg: Tusen takk for en hyggelig kommentar...@ hundeblogg: Tusen takk for en hyggelig kommentar. Godt å høre at kaka hjalp deg å holde fingrene av det høykarbiske kakefatet :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-66728018808512009862011-04-15T17:56:07.131+02:002011-04-15T17:56:07.131+02:00For noen flotte bilder av denne kaka. Tusen takk f...For noen flotte bilder av denne kaka. Tusen takk for at du har lagt dette ut på en blogg, som jeg fant, og bakte kaka samme kveld. Jeg er på lavkarbo og var i ferd med å sprekke, men unngikk dette pga. kakeoppskriften din. Har vært en hel dag på jobb og unngått både vafler og marsipankaka fordi jeg hadde medbrakt sjokokadekake med nøttebunn.<br /><br />Vanligvis klarer jeg meg fint uten vafler påAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-32577995363300707892011-04-15T16:13:28.910+02:002011-04-15T16:13:28.910+02:00Jeg synes først at den var tørr når den var helt f...Jeg synes først at den var tørr når den var helt fersk. Men så satte jeg den i kjøleskapet med fyllet på til dagen etter, og da var den ikke noe tørr lenger. Vet ikke helt hvorfor. Men jeg er enig med deg i at lavkarbokaker fort blir tørre dessverre.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-12665744393931673132011-04-15T15:43:54.711+02:002011-04-15T15:43:54.711+02:00Jeg synes alle LCHF kakebunner blir så tørre. Så j...Jeg synes alle LCHF kakebunner blir så tørre. Så jeg må bare spørre hvordan ble denne?Hooneynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-29913389441768205742011-04-15T06:56:20.970+02:002011-04-15T06:56:20.970+02:00@ Lisbeth: Takk :)
@ Linn: Hehe, det er slettes i...@ Lisbeth: Takk :)<br /><br />@ Linn: Hehe, det er slettes ikke verst. Og takk! :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-35053449794088604142011-04-14T23:31:42.698+02:002011-04-14T23:31:42.698+02:00Med denne kaken tror jeg at til og med jeg kan vur...Med denne kaken tror jeg at til og med jeg kan vurdere lavkarbo. Og fint oppslag på vg nett!!Linnhttps://www.blogger.com/profile/07662972498952299422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-56961184286711940062011-04-14T22:45:22.402+02:002011-04-14T22:45:22.402+02:00Denne så rågod ut :-)Denne så rågod ut :-)Lisbethhttp://www.b.lisbethsommerseth.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-46433366635556861822011-04-14T20:12:06.242+02:002011-04-14T20:12:06.242+02:00@ Anonym: Litt trolling er lov i blant. Særlig hvi...@ Anonym: Litt trolling er lov i blant. Særlig hvis man må avstå fra søtsaker, til og med sukkerfrie søtsaker. <br /><br />@ Sanna: Takk takk for veldig trivelig kommentar! Som jeg skriver i pizzabunnoppskriften, så blir nok ingen LCHF pizzabunner som en ordentlig tynn og sprø og herlig italiensk bunn. Men jeg håper du kan like denne likevel :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-76705292833760673962011-04-14T18:08:26.528+02:002011-04-14T18:08:26.528+02:00Hej!
Fann din blogg genom att jag sökte på "...Hej!<br /><br />Fann din blogg genom att jag sökte på "lchf snickers" och jag har kollat igenom bloggen din nu och den är oroligt bra och inspirerande! :D Jag äter själv enligt LCHF metoden sen augusti just för att min kropp mår bättre av det men ibland vill man ha nya recept så det här tackar jag för :) <br /><br />Har försökt göra pizzabottnar tidigare med ett x antal olika recept menMiss0 - svensk tjej i Oslohttp://miss0.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-28448694544259570142011-04-14T14:12:50.643+02:002011-04-14T14:12:50.643+02:00Frida; Skal ikke tvile på fakta kjære!
Neida, bar...Frida; Skal ikke tvile på fakta kjære!<br /><br />Neida, bare troller jeg, grusomt kjedelig på jobb, så jeg så min lit til å ha det litt gøy;p<br /><br />Tror hun mente jeg skulle oversette...<br />Noen snakker ikke fullt så flytende engelsk som andre vettu ;)<br /><br />Ontopic: Kaken så nydelig ut den, men siden jeg avstår fra søtsaker så blir jeg lei meg når andre kan kose seg med slike Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-4623282249778460902011-04-14T13:28:43.062+02:002011-04-14T13:28:43.062+02:00@ Anne Lene: Jeg håper ikke den forespørselen var ...@ Anne Lene: Jeg håper ikke den forespørselen var rettet mot meg? ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-31568381058585218982011-04-14T13:28:09.577+02:002011-04-14T13:28:09.577+02:00@ Helle: Ja, hvorfor ikke? Vanliljekremfyll blir s...@ Helle: Ja, hvorfor ikke? Vanliljekremfyll blir sikkert kjempegodt!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.com