tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post3698078805987379314..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: PeanøttsmørkonfektFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-73295021007818024902018-02-02T00:05:12.369+01:002018-02-02T00:05:12.369+01:00Nam nam...brukte mørk sjokolade med bringebærsmak,...Nam nam...brukte mørk sjokolade med bringebærsmak,anbefales.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-47106506743227374062012-12-12T19:29:16.461+01:002012-12-12T19:29:16.461+01:00Bare for å presisere... Melis i samme mengde. Men ...Bare for å presisere... Melis i samme mengde. Men smak gjerne på guffa. Det kan hende du vil bruke mer. Det er jo sånn at vi lavkarbospisere gjerne er litt mer sensitive på søtsmaken.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-56579536032056622572012-12-12T19:27:59.505+01:002012-12-12T19:27:59.505+01:00Hei Wenche. Du kan fint bruke vanlig melis isteden...Hei Wenche. Du kan fint bruke vanlig melis istedenfor. Jeg vil anbefale å bruke ekte vanilje i en eller annen form. Men om det ikke går kan du bruke vaniljeessens som du finner sammen med konditorfargene i butikken.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-11099150769491752242012-12-11T11:26:47.367+01:002012-12-11T11:26:47.367+01:00Hei, dette så kjempegodt ut! Jeg går ikke på lavka...Hei, dette så kjempegodt ut! Jeg går ikke på lavkarbo, og det gjør ikke de jeg skal gi bort konfekt til heller. Derfor lurer jeg på hva jeg kan bytte ut sukrinmelis med, og hvor mye? Vanlig melis eller sukker? <br /><br />Også lurer jeg på hva jeg kan bytte ut vaniljestang med, hvis jeg ikke har? Takk for svar :) jeg får bare til å legge igjen kommentar som anonym, beklager. <br /><br />Mvh Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-73970488909615538472012-01-12T15:23:14.417+01:002012-01-12T15:23:14.417+01:00Lurt Medusa. Bra å høre at de smaker godt da :)Lurt Medusa. Bra å høre at de smaker godt da :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-56283831828774366362011-12-22T17:43:52.441+01:002011-12-22T17:43:52.441+01:00Jeg har da lagt første runde med peanøttkonfekt, o...Jeg har da lagt første runde med peanøttkonfekt, og som sagt lenger opp ble de litt klissete, hehe.<br /><br />Så i morgen, når jeg skal lage mer, tenkte jeg å smelte det helt sammen og helle det i en form eller noe:)<br />Men de smaker NAM uansett!Medusahttp://fourfreaksofnamsos.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-28035294390152997702011-11-28T15:29:29.390+01:002011-11-28T15:29:29.390+01:00@ Trine: Hmm, nei, det er egentlig ikke meningen a...@ Trine: Hmm, nei, det er egentlig ikke meningen at de skal smake smør altså... Hvis massen ikke blir stiv nok av å stå i kjøleskapet så kan man jo ha den en stund i fryseren. Takk for info om hvor mange du fikk. Kjekt å vite :)<br /><br />Informativt om kommentarer. Jeg skal se om det går an å gjøre det enklere :) Ha en fortsatt fin dag du også!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-14513964410107944862011-11-28T15:25:52.645+01:002011-11-28T15:25:52.645+01:00Hei igjen!
Jeg prøvde å lage disse i helgen, men m...Hei igjen!<br />Jeg prøvde å lage disse i helgen, men min peanøtm asse bla for rennende. endte med at je smeltet sjokoladen opp i konfektformer og brukte en pose til å fylle opp med peanøtt-massen. Tjuvsmakte på en igår, og NAM! skal serveres i bursdag idag.<br /><br />Jeg brukte peanutpowder fra iherb (iblandet vann) for de hadde ikke smooth peanøttsmør på butikken... kan dette ha vær grunnen Hannehttps://www.blogger.com/profile/12270158674699413208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-82325102230237438502011-11-28T08:27:47.991+01:002011-11-28T08:27:47.991+01:00Jeg fikk ca 25 biter :)
Min konfektmasse ble veldi...Jeg fikk ca 25 biter :)<br />Min konfektmasse ble veldig klissete. Jeg fikk ikke trillet så fine kuler som deg, men utseende på sluttresultatet ble helt ok. Jeg synes forøvrig de smaker mye smør, men det er kanskje meningen.<br />En helt annen ting; jeg er innom bloggen din hver dag, men kommenterer sjelden. Det skyldes at det er svært vanskelig for meg å legge ibb kommentar. Det krever mange Trine RJnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8332101088112257802011-11-27T19:18:36.158+01:002011-11-27T19:18:36.158+01:00Det ser super lækker ud - det vil jeg gerne prøve ...Det ser super lækker ud - det vil jeg gerne prøve - tak for ospkriften ;)Madame Velbekomshttps://www.blogger.com/profile/04340703528847783369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-64459564392093878202011-11-27T12:45:55.066+01:002011-11-27T12:45:55.066+01:00@ Pia: Tusen takk for koselig kommentar!
@ Trine:...@ Pia: Tusen takk for koselig kommentar!<br /><br />@ Trine: Vet du... Jeg husker ikke hvor mange biter jeg laget. Det er en stund siden jeg laget disse. Sorry! Men dette er ikke en spesielt stor porsjon. Fortsatt god helg til deg også!<br /><br />@ Siven: Jeg oppbevarte disse i kjøleskap. Hadde ikke problemer med svetting.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-30991896745161576382011-11-27T11:08:56.126+01:002011-11-27T11:08:56.126+01:00OJ! Disse blir med i julegaveprosjektet her. Hvord...OJ! Disse blir med i julegaveprosjektet her. Hvordan lagres disse for at de ikke skal "svette"?Sivenhttps://www.blogger.com/profile/17294020486179846873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-69837856545992958532011-11-26T18:43:51.612+01:002011-11-26T18:43:51.612+01:00Nå står det en porsjon i kjøleskapet :-)
Kan du an...Nå står det en porsjon i kjøleskapet :-)<br />Kan du anslå hvor mange biter du fikk? Eller hvor store du laget dem?<br />Fortsatt god helg! :-)Trine RJnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-76302400513025299342011-11-26T16:08:17.294+01:002011-11-26T16:08:17.294+01:00Nam nam, disse var skikkelig gode :-)
Takk for man...Nam nam, disse var skikkelig gode :-)<br />Takk for mange fine oppskrifter og gratulerer med 2 års dagen for bloggen, håper du kommer til å fortsette lenge til. Jeg er innom nesten daglig og finner stadig spennende oppskrifter som jeg tester ut. Utrolig mye godt :-)Piahttps://www.blogger.com/profile/02261969765037238815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-49554017348124903792011-11-26T11:25:37.794+01:002011-11-26T11:25:37.794+01:00@ Charlotte: Flaks!! Hurra! Håper de smaker :)@ Charlotte: Flaks!! Hurra! Håper de smaker :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-79547877232667433812011-11-25T22:00:00.172+01:002011-11-25T22:00:00.172+01:00Nam Frida, disse skal lages:)Nam Frida, disse skal lages:)Lilahttp://lilalife.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-75205923251452139362011-11-25T19:07:57.382+01:002011-11-25T19:07:57.382+01:00Så fantastisk! Jeg har leita etter noe å bruke pea...Så fantastisk! Jeg har leita etter noe å bruke peanøttsmør til, ettersom glasset er digert og jeg ikke er såå glad i å spise det på knekkebrød. Jeg har brukt sikkert et par timer på å finne en oppskrift jeg likte, men gitt opp. Og helt tilfeldig har du laga en! Kom inn hit for tips til noe å ha ved siden av skinkestek, men nå er den glemt, nå blir det peanøttsmørkonfekt i stedet. Takker og bukkerCharlottenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-52234114953608935362011-11-25T16:17:56.840+01:002011-11-25T16:17:56.840+01:00Janicke: Enda så vanskelig det er å være gjerrig p...Janicke: Enda så vanskelig det er å være gjerrig på peanøttsmøret ;)<br /><br />Mette: Yay!<br /><br />Joy: GOD HELG til deg også! Stas med rykende ferske lavkarbojenter. Lykke til med det nye kostholdet :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-17603106937255726682011-11-25T14:44:15.547+01:002011-11-25T14:44:15.547+01:00Jatakk! :) Rykende fersk lavkarbojente fra vest he...Jatakk! :) Rykende fersk lavkarbojente fra vest her. Livet ble plutselig mye lysere etter jeg fant oppskrifter som denne passende inn i min nye livsstil. Og sjokoladekaka på nøttebunn. Og... GOD HELG! :)Mariannehttps://www.blogger.com/profile/11890249618922191902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-40008803575966899822011-11-25T12:08:53.329+01:002011-11-25T12:08:53.329+01:00Farlig god :)Farlig god :)Mettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-33655368429481032772011-11-25T10:53:39.988+01:002011-11-25T10:53:39.988+01:00ååå de skal testes. Godt jeg har vært gjerrig med ...ååå de skal testes. Godt jeg har vært gjerrig med peanøttsmøret her :-DJanickehttp://sunnfamilie.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-16199311318615214062011-11-25T07:05:29.088+01:002011-11-25T07:05:29.088+01:00Raskt ute du også Gitte. Grattis til søster på søn...Raskt ute du også Gitte. Grattis til søster på søndag :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-11183253173673438592011-11-24T18:20:11.683+01:002011-11-24T18:20:11.683+01:00Gleder meg, første økt i kjølen nå, ikke spise før...Gleder meg, første økt i kjølen nå, ikke spise før søsterbursta´søndag...hmmm... : )Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-70314316582431568112011-11-24T14:58:46.853+01:002011-11-24T14:58:46.853+01:00@ Mette: Ja, stemmer det. Green Choice heter den j...@ Mette: Ja, stemmer det. Green Choice heter den jeg også har brukt. Bruk vanlig salt hvis du ikke har maldonsalt. Men vær forsiktig med saltet.<br /><br />@Anonym! Dæven , du er kjapt ute! Bra at de smakte godt ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-27589985531984860612011-11-24T14:07:10.738+01:002011-11-24T14:07:10.738+01:00De var SKAMGODE! :)De var SKAMGODE! :)Anonymousnoreply@blogger.com