tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post2992709851666046642..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Lavkarbo IskaffeFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-65199362814925894332012-06-19T15:09:10.937+02:002012-06-19T15:09:10.937+02:00Så bra! Jeg er hekta selv jeg altså ;) Livsfarlig!...Så bra! Jeg er hekta selv jeg altså ;) Livsfarlig! Jeg har ikke prøvd med vanlig nescafe, men har en mistanke om at det kanskje blir bedre med espressopulver. Den er litt mer "autentisk" i smaken.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-37377530521835958112012-06-09T09:59:39.746+02:002012-06-09T09:59:39.746+02:00Jeg var skeptisk, men ble veldig positivt overrask...Jeg var skeptisk, men ble veldig positivt overrasket! Smaker som vanlig iskaffe! Jeg er blitt helt hekta!:) jeg bruker vanlig nescafe, det funker helt fint, mulig det er bedre med espressopulver:)Ninanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-32280318841717560572012-03-07T22:21:59.162+01:002012-03-07T22:21:59.162+01:00Thanks Frida! So it seems like Sukrin is a natural...Thanks Frida! So it seems like Sukrin is a natural low calorie sweetener but Splenda an artificial low calorie sweetener... I will get my hands on Sukrin asap :)<br /><br />BirtaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-24366623681061943772012-03-07T15:49:45.831+01:002012-03-07T15:49:45.831+01:00Haha. Jeg er blitt rimelig hekta i det siste selv ...Haha. Jeg er blitt rimelig hekta i det siste selv også ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-37707332510434637842012-03-07T11:53:48.158+01:002012-03-07T11:53:48.158+01:00Åååååå..... Klarer nesten ikke å skrive...... Sååå...Åååååå..... Klarer nesten ikke å skrive...... Sååå godt !!!Gittehttps://www.blogger.com/profile/17593979120830895375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-86085187593879431002012-03-03T08:22:29.659+01:002012-03-03T08:22:29.659+01:00Hehe, det har blitt en del iskaffe på meg de siste...Hehe, det har blitt en del iskaffe på meg de siste dagene også. Sitter her og drikker en akkurat nå faktisk ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-76808896459932433712012-03-02T15:47:19.269+01:002012-03-02T15:47:19.269+01:00Har nettopp prøvd iskaffen....kjempegod!!! Den ska...Har nettopp prøvd iskaffen....kjempegod!!! Den skal lages flere ganger ja ;) Mmmmmmm :)Nina-Jeanettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-42789520419237043982012-03-02T15:23:53.344+01:002012-03-02T15:23:53.344+01:00Haha! Fantastisk Gilla! Men hvorfor ikke? Iskaffe ...Haha! Fantastisk Gilla! Men hvorfor ikke? Iskaffe er godt til alle døgnets tider ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-32661545744040471612012-03-02T02:28:26.593+01:002012-03-02T02:28:26.593+01:00Men mums så gott ! Fast det är mitt i natten så må...Men mums så gott ! Fast det är mitt i natten så måste jag genast prova :)Gilla Lannérhttp://varldensbastamatblogg.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-66829531895694374152012-03-01T14:57:47.936+01:002012-03-01T14:57:47.936+01:00Yay!Yay!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-51680959204104201482012-03-01T12:21:39.626+01:002012-03-01T12:21:39.626+01:00Jeg har prøvd denne i vroom-vroom maskinen. Da knu...Jeg har prøvd denne i vroom-vroom maskinen. Da knuses isbitene ganske bra. Ble helt nydelig. Takk for oppskrift .)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-52995148454564107822012-03-01T12:03:57.845+01:002012-03-01T12:03:57.845+01:00Birta: Sukrin is the same as erythritol. Melis jus...Birta: Sukrin is the same as erythritol. Melis just means "icing sugar / confectioner's sugar". So sukrinmelis is finely powdered erythritol.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-40921925451742542532012-03-01T11:36:39.132+01:002012-03-01T11:36:39.132+01:00Det var väldigt länge sedan jag drack iskaffe, det...Det var väldigt länge sedan jag drack iskaffe, det måste jag testa igen.Erikas LCHF till vardag och festhttps://www.blogger.com/profile/00203320658251252776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-31224830220344991232012-03-01T10:55:20.410+01:002012-03-01T10:55:20.410+01:00Sukrinmelis: http://x-life.no/sukrinmelis_400g/P_7...Sukrinmelis: http://x-life.no/sukrinmelis_400g/P_739 (not the same as Splenda!)<br /><br />Dette var jo godt nytt, på sommerstid pleier jeg og venninnene mine å lage iskaffe/Bailey's - når vi skeier ut, vel å merke! Kanskje litt ekstra fløte og whisky i denne her kan gjøre susen som erstatning? Så iallfall kjempegodt ut :-)Helene Rossinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-7159334219505164362012-03-01T10:42:33.959+01:002012-03-01T10:42:33.959+01:00Yum that looks good! I can read Norwegian but don´...Yum that looks good! I can read Norwegian but don´t understand everything. Can anyone help me? Is sukrinmelis the same as splenda?<br /><br />Thanks, Birta<br />ps. I love this blog :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-9329916499692045752012-03-01T10:24:09.232+01:002012-03-01T10:24:09.232+01:00Hehe. Jeg kan trøste deg med at jeg personlig ikke...Hehe. Jeg kan trøste deg med at jeg personlig ikke synes det blir like bra som en ordentlig ismocca på café. Det er noe med å få en iskaffe som er laget på ordentlig espresso og med ekte sukker. Men det BLIR godt altså!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-84088825392195557372012-03-01T07:59:04.069+01:002012-03-01T07:59:04.069+01:00Oh no! Jeg som bare drikker ismocca to eller tre g...Oh no! Jeg som bare drikker ismocca to eller tre ganger i året og da på cafe.. Og nå, nå blei jeg frista til å lage det hjemme også - på ekte "lovlig" vis ;) ajajaj, håper ikke det blir like godt som på cafe :PEli Bettenhttps://www.blogger.com/profile/08803904450164860877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-1060882600520063082012-03-01T07:15:53.923+01:002012-03-01T07:15:53.923+01:00Nå har jeg forøvrig også testa å bare hive alle in...Nå har jeg forøvrig også testa å bare hive alle ingrediensene oppi shakeren, uten å løse opp kaffe og sukrin i varmt vann først. Det funka faktisk også bra, bare man rister godt nok.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.com