tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post1581394916882041194..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Italiensk kjøttbrødFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-80038334537690406782013-01-06T17:37:05.956+01:002013-01-06T17:37:05.956+01:00Oi, har jeg glemt å si noe om den... JAja, nå er v...Oi, har jeg glemt å si noe om den... JAja, nå er vel kjøttbrødet ditt ferdig, men pestoen skal blandes med alt det andre :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-1840857464872927972013-01-05T18:00:22.542+01:002013-01-05T18:00:22.542+01:00Hva gjør man med pestoen? :) Står og lager brødet ...Hva gjør man med pestoen? :) Står og lager brødet akkurat nå og lurer... hehe.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-66535282578190165082011-10-27T06:53:13.942+02:002011-10-27T06:53:13.942+02:00Så hyggelig Elisabeth! Godt å høre at du er fornøy...Så hyggelig Elisabeth! Godt å høre at du er fornøyd :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-9121344159868968752011-10-26T19:20:01.333+02:002011-10-26T19:20:01.333+02:00Da har jeg hatt et nydelig måltid med mine venner ...Da har jeg hatt et nydelig måltid med mine venner hvor alt dreide seg om den italienske kjøttpuddingen. Det ble ikke helt etter oppskriften, fordi jeg manglet et par ingredienser som jeg måtte bytte ut. Ellers serverte jeg retten med bakte poteter, gulrøtter og rosenkål. Og nå er vi så gode og mette. Tusen takk for en fantastisk lavkarbo oppskrift :-)Anne Elisabeth - Gallery Xprementalhttps://www.blogger.com/profile/16665228344945461907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-85702521130945445632011-10-24T17:06:25.300+02:002011-10-24T17:06:25.300+02:00Da håper jeg du liker den Elisabeth :)Da håper jeg du liker den Elisabeth :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-14629322690797346432011-10-24T16:03:57.619+02:002011-10-24T16:03:57.619+02:00Denne oppskriften så bare så god ut. Jeg har lyst ...Denne oppskriften så bare så god ut. Jeg har lyst til å servere denne litt senere i uken.Anne Elisabeth - Gallery Xprementalhttps://www.blogger.com/profile/16665228344945461907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-9862805254676607412011-02-02T16:36:03.726+01:002011-02-02T16:36:03.726+01:00Godt tips! Takk :)Godt tips! Takk :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-1705921889521827242011-02-02T16:07:46.818+01:002011-02-02T16:07:46.818+01:00Jeg lager nesten tilsvarende, men jeg har ricotta ...Jeg lager nesten tilsvarende, men jeg har ricotta oppi også. Da blir det veldig saftig og godt! Bare et lite tips. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-79909373908980421192011-01-31T22:56:28.922+01:002011-01-31T22:56:28.922+01:00Oooh! Det høres skikkelig digg ut Nannah. Jeg merk...Oooh! Det høres skikkelig digg ut Nannah. Jeg merker at jeg må lage flere kjøttbrødvarianter i tiden fremover.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-65080840505058849262011-01-31T22:49:01.889+01:002011-01-31T22:49:01.889+01:00Kjøttbrød er bare nydelig! Pleier å lage en varian...Kjøttbrød er bare nydelig! Pleier å lage en variant fylt med hele kokte egg, med hakket salami og oliven i deigen, bakt i fløte og tomater i ovnen....gøtt! :)<br /><br />Nannah.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-3209710334998896772011-01-30T16:43:11.895+01:002011-01-30T16:43:11.895+01:00Uffda, Veronica. Men jeg må innrømme at jeg ikke e...Uffda, Veronica. Men jeg må innrømme at jeg ikke er stor fan av kjøttpudding selv. Det er litt mer motstand og tekstur i kjøttbrød.<br /><br />Ina: Jeg må innrømme at jeg forbinder kjøttbrødet med 80-tallet. På tide med en ny vår for kjøttbrødet kanskje?Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-78115557511561054852011-01-30T16:37:06.595+01:002011-01-30T16:37:06.595+01:00Ser kjempegodt ut! Tror ikke jeg har spist kjøttbr...Ser kjempegodt ut! Tror ikke jeg har spist kjøttbrød siden jeg var liten - takk for påminnelsen! :-)Mat på Bordethttps://www.blogger.com/profile/02151277423222521811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-24032889122201491332011-01-30T16:27:47.520+01:002011-01-30T16:27:47.520+01:00Så ut som en kjøttpudding - men en nye mer fristen...Så ut som en kjøttpudding - men en nye mer fristendende en!! Jeg HATER kjøttpudding... men dette her burde jo prøves... :Dveronicahttp://www.verosgalematverden.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-49061843412873702712011-01-30T15:23:59.490+01:002011-01-30T15:23:59.490+01:00Hahaha, sånn kan det gå ;) Enig med deg altså. Ege...Hahaha, sånn kan det gå ;) Enig med deg altså. Egentlig burde man lage kjøttbrød mye oftere, for det er jo ikke noen fare for å gå lei med alle variasjonsmulighetene. Også er det så fin restemat synes jeg. Funker til og med som pålegg på en lavkarboskive med majo morgenen etter.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-23021657286427767792011-01-30T15:18:06.546+01:002011-01-30T15:18:06.546+01:00Nemmen - huffda, ille å høre at jeg nesten har gjo...Nemmen - huffda, ille å høre at jeg nesten har gjort deg tullete ..... he he men kan trøste deg med at du har nå snudd det -for denne så bare såååå fristende og god ut -skal prøves SNART!!! <br />Det fine med kjøttbrød er at det er så utrolig mange muligheter -bare fantasien som setter grenser for smak og utforming nesten - gleder meg til smake din varian !!<br /><br />Ha en strålende søndag Makronellahttps://www.blogger.com/profile/01432340084469106907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-37328955349886132652011-01-30T15:07:04.101+01:002011-01-30T15:07:04.101+01:00Takk Line ♥Takk Line ♥Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-40864423950981310042011-01-30T14:55:21.026+01:002011-01-30T14:55:21.026+01:00Frida, så nydelig det ser ut. Skal lages:)Frida, så nydelig det ser ut. Skal lages:)Lilahttp://lilalife.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-16672059563263170072011-01-30T10:19:20.454+01:002011-01-30T10:19:20.454+01:00Hehe, ja av og til tar det litt tid fra tanke til ...Hehe, ja av og til tar det litt tid fra tanke til handling ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-74583810688335563302011-01-30T10:06:35.884+01:002011-01-30T10:06:35.884+01:00Jeg har også tenkt å lage kjøttbrød, men det er ba...Jeg har også tenkt å lage kjøttbrød, men det er bare blitt med tanken. Nå er jeg blitt inspiret til å prøve jeg og! Takk! : )Gryhttps://www.blogger.com/profile/12745429518681897591noreply@blogger.com