tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post1341777999964082701..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Lavkarbobrød med rømme og parmesanFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-63819658422623660292013-02-01T06:48:13.737+01:002013-02-01T06:48:13.737+01:00Så bra at det smakte :)Og nye variasjoner er allti...Så bra at det smakte :)Og nye variasjoner er alltid velkomne. Gresskarkjerner høres ut som en god ide :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-75700664276747226912013-01-30T16:38:26.471+01:002013-01-30T16:38:26.471+01:00Hei :) Testet dette brødet for noen dager siden og...Hei :) Testet dette brødet for noen dager siden og det var DIGG! Til og med samboer'n som ikke er spes begeistret for lavkarbobrød syns det var godt.<br />Måtte lage et nytt idag, da byttet jeg ut sesam og solsikke med gresskarkjerner og litt av rømmen med vaniljekesam. Kan også helt klart anbefales :DMariannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-12906381347423973752012-09-03T16:07:32.185+02:002012-09-03T16:07:32.185+02:00Takk for nok en vellykket oppskrift! Jeg ha pleid ...Takk for nok en vellykket oppskrift! Jeg ha pleid å lage LilaLife sine valnøttbriks som også er kjempegode, men de var tom for kokosmelk i butikken i dag. Jeg doblet oppskriften, deler opp i biter og fryser ned porsjonspakker for noen dager. Ellers kan disse brødene begynne å mygle ganske fort.birthehhttps://www.blogger.com/profile/18243340353532180144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-9554478849616855572012-04-22T15:24:36.183+02:002012-04-22T15:24:36.183+02:00Tusen takk ANne Marie. Det er veldig hyggelig å hø...Tusen takk ANne Marie. Det er veldig hyggelig å høre at du finner inspirasjon her. Kruskakli er skallet på hvetekornet. Det er mest bare fiber. Jeg vet ikke hva det heter på dansk, men på engelsk er det wheat bran.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-1861681323434858802012-04-20T13:17:46.339+02:002012-04-20T13:17:46.339+02:00Hej
Jeg bor i Danmark og bruger din fantastiske ...Hej <br /><br />Jeg bor i Danmark og bruger din fantastiske blok rigtig meget, tak for al den inspiration, du har gjort mit liv med low-carb meget nemmere.<br /><br />Et spørgsmål - hvad er kruskakliAnne Marienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-16869043705218306282011-10-13T07:09:42.546+02:002011-10-13T07:09:42.546+02:00I mange oppskrifter, som denne, så kan du godt dro...I mange oppskrifter, som denne, så kan du godt droppe kruskaklien til fordel for mer frø, og evt. bittelitt mer fiberhusk. Litt av kruskaklien kan også byttes ut med havrekli. Men i og med at havreklien føles grovere, så ville jeg kanskje brukt mindre mengde.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-13454917970913603262011-10-13T00:46:37.758+02:002011-10-13T00:46:37.758+02:00Hei.. Først vill jeg si takk for alle flotte oppsk...Hei.. Først vill jeg si takk for alle flotte oppskriftene! :) Kjempe bra! Men jeg har sett at d er kruskakli i mange av brød oppskriftene, er det noe jeg kan bytte ut dette med? Jeg har cøliaki og må ha glutenfritt brød...tina_87noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-60834958162150568632011-10-11T19:48:46.365+02:002011-10-11T19:48:46.365+02:00Den oppskriften er jammen meg allsidig. Tror man k...Den oppskriften er jammen meg allsidig. Tror man kan ha bitte litt vann istedenfor rømme og ost også.Janickehttp://sunnfamilie.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-3658715051700110322011-10-11T16:19:44.626+02:002011-10-11T16:19:44.626+02:00Jeg tipper det går helt fint å erstatte rømme og p...Jeg tipper det går helt fint å erstatte rømme og parmesan med kokosmelk eller kokoskrem (bare den tykke delen av kokosmelken). Jeg ser jo at Line (LilaLife) har fått et vellykket resultat med kokosmelk i en oppskrift som er laget etter samme prinsipp som denne. Se her: http://lilalife.no/wips/754299265/blogurl/p__5546/Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-67734607376793104772011-10-11T15:48:54.326+02:002011-10-11T15:48:54.326+02:00det så godt ut! hva kan man erstatte rømme og parm...det så godt ut! hva kan man erstatte rømme og parmesan med? tåler ikke melk og soya..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-80851866260681082722011-10-11T15:42:07.190+02:002011-10-11T15:42:07.190+02:00@ Makronella: Ja, den er virkelig allsidig den opp...@ Makronella: Ja, den er virkelig allsidig den oppskriften altså.<br /><br />@ Renate: Sorry, jeg har ikke regna på det. Du må nesten veie opp solsikkekjernene og sesamfrøene for å finne ut av det. Vil du spare inn på karbene kan du godt bytte ut for eksempel halvparten av solsikkekjernene med linfrø.<br /><br />@ Helen: Takk :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-70892794981183774792011-10-11T12:14:32.347+02:002011-10-11T12:14:32.347+02:00ser godt ut!ser godt ut!Helenhttps://www.blogger.com/profile/05483960622121804951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-46546788264224787322011-10-11T09:37:43.202+02:002011-10-11T09:37:43.202+02:00digger bloggen din! skal bake:) NU! bare lurer, hv...digger bloggen din! skal bake:) NU! bare lurer, hvor mange karbs er det i brødet? mvh renaterenatehttps://www.blogger.com/profile/03910793168285598572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-36436070761606753452011-10-11T08:49:19.917+02:002011-10-11T08:49:19.917+02:00MMM nok en snadder variant ;)MMM nok en snadder variant ;)Makronellahttp://www.lavkarbogjortenkelt.net/noreply@blogger.com