tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post1015474987384391913..comments2024-03-22T08:21:39.602+01:00Comments on LCHF-bloggen: Crema CatalanaFridahttp://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-62383175940761227062013-04-08T12:54:36.060+02:002013-04-08T12:54:36.060+02:00Anyone?Anyone?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-66088673850341500132013-03-19T20:57:57.229+01:002013-03-19T20:57:57.229+01:00Hva kan jeg ha gjort galt? Etter 50 min var det ik...Hva kan jeg ha gjort galt? Etter 50 min var det ikke stivnet så jeg lot de stå en time til (hadde creme brullee-former). Men nå har det skilt seg! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-65947173066573052342012-02-11T09:38:11.514+01:002012-02-11T09:38:11.514+01:00Ja, det funker nok for de som spiser fedonsk i hve...Ja, det funker nok for de som spiser fedonsk i hvert fall ;)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-43743889247028631222012-02-11T09:37:36.246+01:002012-02-11T09:37:36.246+01:00Mhm!Mhm!Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-58201027727907338182012-02-11T09:37:22.414+01:002012-02-11T09:37:22.414+01:00Takk :)Takk :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-72876699671066806602012-02-11T09:37:04.057+01:002012-02-11T09:37:04.057+01:00Håper den faller i smak :)Håper den faller i smak :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-10189715424263338042012-02-11T09:36:43.919+01:002012-02-11T09:36:43.919+01:00Så bra at det smakte! Håper mandelkransene smaker ...Så bra at det smakte! Håper mandelkransene smaker like godt :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-79449412843177799162012-02-11T09:35:56.528+01:002012-02-11T09:35:56.528+01:00Det var supergodt! Ingen grunn til å ikke lage crè...Det var supergodt! Ingen grunn til å ikke lage crème brûlée på LCHF om man bare får tak i riktig søtningsmiddel :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-59660012828822020812012-02-11T08:15:15.682+01:002012-02-11T08:15:15.682+01:00Ser ju helt fantastiskt ut och detat måste vi test...Ser ju helt fantastiskt ut och detat måste vi testa! Vi köpte en brännare bara någon månad innan vi började med LCHF och hann bara göra crème brûlée 2 gånger. Sen dess har den stått i köksfläktskåpet och dammat...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10633231245711312189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-73246672820452961952012-02-10T10:13:02.490+01:002012-02-10T10:13:02.490+01:00Disse står til avkjøling nå! Hadde litt rester, så...Disse står til avkjøling nå! Hadde litt rester, så det ble en liten "prøveskål" til meg. Smaker nydelig! Jeg bruke mindre former og hadde mer i, så mine måtte stå i ovnen nesten 2 timer for at de skulle bli faste. Men smaken er nydelig! Spent på karamelliseringen senere i dag! (Og av alle eggehvittene skal lage disse mandelkransene med sjokolade! De gleder jeg meg VELDIG til! (Mulig detCatjehttps://www.blogger.com/profile/08086842099818418718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-31536782361258325772012-02-08T20:38:39.055+01:002012-02-08T20:38:39.055+01:00Dette så nydelig godt ut! Ble rett og slett litt s...Dette så nydelig godt ut! Ble rett og slett litt sulten. Skal prøve denne oppskriften, forhåpentligvis i helgen :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18401381719353582002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-46738839357082041792012-02-08T12:10:47.674+01:002012-02-08T12:10:47.674+01:00Åh, guri! Det ser nydelig ut!Åh, guri! Det ser nydelig ut!Gretelhttps://www.blogger.com/profile/01301198881199839367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-44373366654207733182012-02-08T12:10:40.698+01:002012-02-08T12:10:40.698+01:00Jeg tror fruktose som har en GI på 19 eller noe ka...Jeg tror fruktose som har en GI på 19 eller noe kan brukes til det. Den karamelliserer men på lavere temperatur enn sukker mener jeg å huske. Jeg synes det er en grei erstatning av og til. Spesielt at man slipper kuldesmaken til sukrin. Samt at fruktose er veldig søtt, og man trenger ikke så mye.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-51504780072644942412012-02-08T08:50:26.940+01:002012-02-08T08:50:26.940+01:00VIlken härlig dessert :)VIlken härlig dessert :)JENNYS MATBLOGGhttp://minbebis.com/blogg/jennysmatblogg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-89795846644472543502012-02-07T23:22:13.874+01:002012-02-07T23:22:13.874+01:00Uff, så ergerlig! Det er faktisk bare andre gang j...Uff, så ergerlig! Det er faktisk bare andre gang jeg bruker tagatesse, dette her. Men ja, jeg tåler det fint. Ellers har jeg jo klart meg helt fint med sukrin i flere år nå, og det hadde jeg nok fint klart fremover også. Desserten er supergod uten lokket altså. Lokket er mest bare pynt :)Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-21411824343958264562012-02-07T23:15:23.694+01:002012-02-07T23:15:23.694+01:00Ser ut som en herlig dessert! Jeg reagerer veldig ...Ser ut som en herlig dessert! Jeg reagerer veldig på tagatose. Spiste sjokolade med tagatose i og endte opp med å kaste opp og være dårlig en hel dag etterpå. En venninne av meg tok én bit av samme sjokoladen og fikk vondt i magen. Siden tagatesse innehodler tagatose velger jeg å avstå fra dette produktet. Veldig dumt, siden jeg ser at fordelene til tagatesse er mange, kontra sukrin. Siden du En rosa fuglhttps://www.blogger.com/profile/08093785112640276886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-53112854025454109112012-02-07T14:40:12.728+01:002012-02-07T14:40:12.728+01:00Ja, tagatesse har definitivt en del egenskaper som...Ja, tagatesse har definitivt en del egenskaper som jeg har savnet hos sukrin. Dessverre har de blandet sukralose sammen med tagatosen i tagatesse. Jeg er ikke så glad i den bismaken som sukralosen gir. Men det er jo smak og behag :) Og avhengig av bruksområde selvfølgelig. Kommer nok til å fortsette å bruke sukrin i en del der det egner seg.Fridahttps://www.blogger.com/profile/05908718840396551087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7444844449899662029.post-8618560519833731692012-02-07T13:04:06.512+01:002012-02-07T13:04:06.512+01:00Så aldeles nydelig ut Frida!
Har ennå ikke prøvd T...Så aldeles nydelig ut Frida!<br />Har ennå ikke prøvd Tagatesse, men ser at denne helt klart har bruksområder som ligner mer på vanlig sukker enn sukrin.<br /><br />Tove<br />http://sjelemat.blogspot.com/Mat for sjelenhttps://www.blogger.com/profile/03388750164501404997noreply@blogger.com