søndag 18. september 2011

Sursøt agurk- og rømmesalat

Digg til fisk.




1/2 ts salt (gjerne sellerisalt)

2 ts sukrinmelis

2 ss hvitvinseddik

2 dl rømme

2 ss hakket vårløk

2 ss hakket dill

2 agurker
_______________________________________________________________________________

Løs saltet og sukrinen opp i eddiken. Tilsett rømme og rør godt. Smak til dressingen om du synes det er passe mye søtt, salt og surt. Tilsett vårløk og dill.

Skjær agurken i tynne skiver og ha sammen med dressingen. Sett i kjøleskapet, og la trekke i en times tid, eller mer.



Her har jeg servert agurksalaten til foliebakt ørret.

12 kommentarer:

  1. Det så godt ut. Den skal prøves ut.

    SvarSlett
  2. Da håper jeg den faller i smak :)

    SvarSlett
  3. Dette smakte veldig godt til laksen til middag. Takk for mange fine oppskrifter :-)

    SvarSlett
  4. Så hyggelig å høre Pia. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

    SvarSlett
  5. Superfin blogg du har her, topp med masse knall oppskrifter. Men om jeg kan være litt konstruktiv og bare påpeke en liten ting. Det er veldig tungt å lese blogg med svart bakgrunn og neonfarget skrift. Så vær så snill å skift bakgrunnsfarge til noe lysere, så skal jeg bli din hyppigste leser :-D Lykke til videre med blogg og kosthold :)

    SvarSlett
  6. Hei HCA.

    Takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Jeg har veldig lenge ønsket meg en full renovasjon av bloggen, inkludert både nytt design, nye farger, men også eget domene og muligens ny plattform. Men det var det å få tid til et sånt prosjekt med lange arbeidsdager og fullbookede helger. Jeg kommer nok ikke til å foreta et fargebytte før jeg også får gjort disse andre tingene samtidig. Så det skjer nok, men ikke med det aller første ;)

    SvarSlett
  7. Dette blir tilbehøret til laksen i dag!
    Er alt for sjelden vi har fisk i grunn, men det er jo så enkelt!

    SvarSlett
  8. Ja, det er egentlig veldig enkelt. Håper agurksalaten faller i smak :)

    SvarSlett
  9. Denne er faktisk veldig god på tacopizza også!
    Jeg pleier i tillegg å ha saft fra hermetiske rødbeter oppi, sausen får da en nyyydelig rosafarge. OG det hender at jeg blander en dæsj med sennep oppi, da er den god til indrefilet av svin.

    SvarSlett
  10. Så mange gode tips! Jeg skal jammen meg prøve dem alle sammen! Tusen takk :)

    SvarSlett
  11. Skal prøve dette denne uken til laks :)

    Jeg sliter ikke med å lese bloggen din, men det kommer kanskje an på øyet og pc-skjermen til den enkelte? :p

    SvarSlett
  12. Aina: Da håper jeg du blir fornøyd. Godt å høre at du ikke sliter med å lese bloggen ;)

    SvarSlett